Το Xbox Game Pass ενδέχεται να φέρει φτηνό οικογενειακό πακέτο τύπου Netflix

Το αφεντικό του Xbox σχολιάζει την ιδέα
22 Δεκεμβρίου 2020 13:00
Το Xbox Game Pass ενδέχεται να φέρει φτηνό οικογενειακό πακέτο τύπου Netflix

Ένα από τα πιο εξυπηρετικά χαρακτηριστικά του Netflix για εκατομμύρια χρήστες είναι τα οικογενειακά πακέτα συνδρομών. Πρακτικά αυτό επιτρέπει σε μια οικογένεια να απολαμβάνει περιεχόμενο σε περισσότερες από μια οθόνες ταυτόχρονα, χωρίς να χρειάζεται το ίδιο νοικοκυριό να πληρώνει περισσότερες από μια συνδρομές.

Με αυτή την ιδέα φαίνεται πως πειραματίζεται και η Microsoft για το δικό της gaming-Netflix, το Xbox Game Pass. Συγκεκριμένα, από τους 15 εκατομμύρια συνδρομητές που απολαμβάνουν την υπηρεσία, μια ηχηρή επιθυμία είναι η συμπερίληψη πιο οικονομικών πακέτων για οικογένειες. Μέχρι τώρα υπάρχει μόνο η επιλογή του ‘Home Xbox’ που επιτρέπει η συνδρομή να μοιραστεί το πολύ σε δύο κονσόλες. Αυτό, ωστόσο, ενδέχεται να αλλάξει σύντομα, αφού ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, τόνισε ότι η εταιρία έχει εξετάσει τη συμπερίληψη πλουσιότερων οικογενειακών πακέτων και σίγουρα είναι κάτι που θα ήθελε να κάνει στο μέλλον.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη σχετική του δημοσίευση.

Για την ιστορία, αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρία βασικά πακέτα με διαφορετικά οφέλη. Συνοπτικά, υπάρχει το απλό Xbox Game Pass για τις κονσόλες και το απλό Xbox Game Pass για το PC. Με αυτά τα δύο πακέτα οι παίκτες έχουν πρόσβαση στα 100+ παιχνίδια της εκάστοτε υπηρεσίας, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις και προσφορές με €9,99 το μήνα.

Το Ultimate πακέτο των €12,99 έχει Game Pass και για την κονσόλα και για τον υπολογιστή και μέσα περιλαμβάνει και το Xbox Live Gold (απαραίτητο αν κάποιος θέλει να παίξει online), αλλά και το EA Play, το οποίο από μόνο του έχει άλλα 80 σχεδόν παιχνίδια.

Περισσότερες πληροφορίες και προτάσεις παιχνιδιών θα βρείτε στον αναλυτικό μας οδηγό, πατώντας εδώ.