Μάλλον το Spider-Man Remastered θα κυκλοφορήσει και ως standalone στο PS5

Διαρροή μέσα από το site του PlayStation βάζει φωτιές
21 Δεκεμβρίου 2020 10:25
Μάλλον το Spider-Man Remastered θα κυκλοφορήσει και ως standalone στο PS5

Το Spider-Man Remastered κυκλοφόρησε μαζί με το PlayStation 5 τον περασμένο Νοέμβριο και ο μόνος τρόπος για να το αποκτήσει κάποιος ήταν να προβεί σε αγορά της Ultimate Edition του Spider-Man: Miles Morales. Πολλοί παίκτες, όμως, θα ήθελαν να έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι “ξεχωριστά”, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν αυτήν την έκδοση του Ανθρώπου Αράχνη.

Τώρα, μια νέα διαρροή έρχεται στα φώτα της δημοσιότητας που βάζει λάδι στη φωτιά και αφορά μια standalone έκδοση του Remastered του αρχικού παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, μέσα από το site του PlayStation ανέβηκε μια ειδική σελίδα του παιχνιδιού ως αυτόνομη κυκλοφορία χωρίς να αναγράφει ότι χρειάζεστε την Ultimate Edition του Miles Morales για να παίξετε.

Παράλληλα όμως με αυτό, η σελίδα αυτή δεν αναγράφει πουθενά κάποια πιθανή τιμή και ίσως να πρόκειται για κάποιο λάθος της Sony.

Τέλος, να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από την Sony. Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.