Ο χειμώνας έφτασε στο Fortnite με νέα quests, skins και πολλά ακόμη (ΒΙΝΤΕΟ)

Φυσικά έρχεται και με ένα ειδικό event!
20 Δεκεμβρίου 2020 11:24
Ο χειμώνας έφτασε στο Fortnite με νέα quests, skins και πολλά ακόμη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Epic Games ύστερα από το επικό φινάλε της Marvel με το Season 4, συνεχίζει να εμπλουτίζει το Fortnite με νέο περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, το winter event του Season 5 είναι εδώ και όπως μπορείτε να μαντέψετε φέρνει τον χειμώνα, τα Χριστούγεννα και φυσικά μπόλικο εξτρά περιεχόμενο. Κατά τη διάρκεια του Operation Snowdown (Winter Event), λοιπόν, καλείστε να ολοκληρώσετε νέα quests, καθώς και να αποκτήσετε νέα skins για τον χαρακτήρα σας.

Μερικά από τα αντικείμενα που μπορείτε να αποκτήσετε είναι τα Frosty Globes pickaxe, Shield Surprise, καθώς και αρκετά gliders και wraps. Βέβαια, μέσα από το item shop μπορείτε να αγοράσετε παλιά και ολοκαίνουργια skins με χριστουγεννιάτικη θεματολογία, τα οποία πρωταγωνιστούν στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

Εκτός, όμως, από όλα τα παραπάνω, μέσα από αυτό το seasonal update θα επιστρέψουν και αρκετά limited-time modes. Ανάμεσά τους θα βρείτε και το καινούργιο Shockwave, ένα mode, όπου καλείστε με έναν διαφορετικό τρόπο να συναντηθείτε με άλλους παίκτες και μπορείτε να τους πετάξετε στην καταιγίδα, η οποία προκαλεί πλέον αρκετή ζημιά.

Τέλος, τα Pickaxe Frenzy και Air Royale θα κάνουν πάλι την εμφάνισή τους και μέσα από το Snowdown Shuffle μπορείτε να παίξετε όλα τα παραπάνω με τυχαία σειρά.