Το Microsoft Flight Simulator έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ παικτών

Αποκαλύφθηκαν νέα ενδιαφέροντα στατιστικά
19 Δεκεμβρίου 2020 09:37
Το Microsoft Flight Simulator έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ παικτών

Μέσα στο 2020 είδαμε την επιστροφή ενός ιστορικού franchise της Microsoft. Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για το Microsoft Flight Simulator, το οποίο αποτελεί το νέο κεφάλαιο της σειράς, η οποία μετρά συνολικά 38 χρόνια στην αγορά.

Το παιχνίδι έκανε το ντεμπούτο τον Αύγουστο στο Xbox Game Pass των ηλεκτρονικών υπολογιστών και τώρα αποκαλύφθηκε πως έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ παικτών, αφού κατάφερε να φτάσει γρηγορότερα από οποιονδήποτε άλλο τίτλο της σειράς τους δύο εκατομμύρια πιλότους.

Παράλληλα, η Microsoft μοιράστηκε και μερικά ακόμη ενδιαφέροντα στατιστικά, όπως για παράδειγμα ότι οι παίκτες έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 50 εκατομμύρια πτήσεις, ενώ συνολικά έχουν γράψει στα κοντέρ τους πάνω από 3.5 δισεκατομμύρια μίλια. Ακολουθεί το infographic με ακόμη περισσότερα στατιστικά.

Η Microsoft δε στάθηκε μόνο στα όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα το παιχνίδι, τονίζοντας ότι το 2020 ήταν η αρχή του ταξιδιού. Μεταξύ άλλων, σε λίγες ημέρες καταφθάνει το VR update του τίτλου, ενώ καθ’ οδόν είναι οι εκδόσεις των Xbox Series X|S το καλοκαίρι, τρία μεγάλα updates για το simulation και τουλάχιστον τέσσερα world updates που θα βελτιώσουν την αναπαράσταση διαφόρων περιοχών του πλανήτη.