Η Sony αφαίρεσε το Cyberpunk 2077 από το PS Store και δίνει πλήρη επιστροφή χρημάτων (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Κανένα νέο ή σχόλιο, ακόμη, από την πλευρά της Microsoft
18 Δεκεμβρίου 2020 04:08
Η Sony αφαίρεσε το Cyberpunk 2077 από το PS Store και δίνει πλήρη επιστροφή χρημάτων (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - 12/18/2020 - 10:31)

H CD Projekt προέβη σε επίσημη ανακοίνωση μέσα από τον λογαριασμό του παιχνιδιού στα social media, επισημαίνοντας πως η απόφαση πάρθηκε σε συνεργασία με τη Sony. Η ομάδα δεσμεύτηκε να επαναφέρει το παιχνίδι στο PlayStation Store το συντομότερο δυνατό.

(ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Το εφιαλτικό σκηνικό με το launch του Cyberpunk 2077 φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό. Μετά τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διαδικασία των refunds στις κονσόλες, η Sony πήρε πιο δραστικά μέτρα και μέσω μιας ανακοίνωσης από την ιστοσελίδα της ενημερώνει τους χρήστες του PlayStation πως από σήμερα προσφέρεται πλήρης επιστροφή χρημάτων σε όσους έχουν αγοράσει τον τίτλο από το επίσημο κατάστημά της.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία αναφέρει πως πατώντας εδώ και κάνοντας log-in με τα στοιχεία του PlayStation λογαριασμού σας, μπορείτε να αιτηθείτε refund και εφόσον επιβεβαιωθεί πως η αγορά σας έγινε μέσα από το PS Store, θα σας επιστραφεί το 100% των χρημάτων σας, σημειώντας, ωστόσο, πως ο χρόνος ολοκλήρωσης της διαδικασίας διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο που έχετε επιλέξει να κάνετε τις αγορές σας στο online κατάστημα της Sony. Επιπροσθέτως, η ανακοίνωση αναφέρει πως το παιχνίδι έχει αφαιρεθεί από τα "ψηφιακά" ράφια του PlayStation Store "μέχρι νεοτέρας".

Τέλος, δεν υπάρχουν ακόμη κάποια νέα ή σχόλια από την πλευρά της Microsoft, ως προς το πως πρόκειται να χειριστεί το θέμα για τους κατόχους της Xbox έκδοσης. Για οτιδήποτε νεότερο, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.