Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Back 4 Blood, τον πνευματικό διάδοχο του Left 4 Dead (BINTEO)

Ξεκινάει η Closed Alpha του τίτλου
17 Δεκεμβρίου 2020 11:56
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Back 4 Blood, τον πνευματικό διάδοχο του Left 4 Dead (BINTEO)

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις των φετινών The Game Awards ήταν το Back 4 Blood. Πρόκειται για ένα συνεργατικό first person shooter που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Turtle Rock Studios, ομάδα ανάπτυξης του πρώτου Left 4 Dead. Τώρα, με αφορμή την έναρξη της Closed Alpha, το στούντιο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα αναλυτικό τετράλεπτο βίντεο που εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το παιχνίδι.

Ξεκινώντας, το Back 4 Blood ακολουθεί ακριβώς την ίδια φιλοσοφία και προσκαλεί εσάς και τους φίλους σας να απαλλάξετε τον κόσμο από τους Ridden, οι οποίοι απειλούν να κατασπαράξουν ότι έχει απομείνει ζωντανό. Θα έχει ένα co-op campaign για τέσσερις παίκτες, με οκτώ διαθέσιμους χαρακτήρες για να επιλέξετε αρχικά, τους Cleaners. Αντίστοιχη ποικιλία θα υπάρχει και όσον αφορά τους εχθρούς, με πολλαπλούς τύπους που θα απαιτούν διαφορετική στρατηγική.

H ομάδα έχει επιμεληθεί και διάφορα χαρακτηριστικά για να κάνει την εμπειρία ξεχωριστή. Για παράδειγμα, ο ‘The Game Director’ θα αλλάζει τις παραμέτρους των αναμετρήσεων ανάλογα με τις δράσεις των παικτών κάθε φορά που παίζεται ακόμη και στο ίδιο επίπεδο. Η ομάδα υπόσχεται πως κανένα playthrough δε θα μοιάζει το ίδιο, αφού αυτό θα επηρεάζει τους εχθρούς, τα modifiers, το περιβάλλον και άλλες πτυχές του gameplay. Μπορείτε να μάθετε αναλυτικά για όλα αυτά μέσα από το βίντεο που ακολουθεί.

Η Closed Alpha του παιχνιδιού ξεκινάει σήμερα, 17 Δεκεμβρίου, και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 21 του ίδιου μήνα. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή και ενδεχομένως να δοκιμάσετε το παιχνίδι, αν επιλεγείτε, πατώντας εδώ.

Το Back 4 Blood κυκλοφορεί στις 22 Ιουνίου για τα Xbox One, Xbox Series X|S, PS5, PS4, Steam και Epic Games Store.