Το GTA IV έρχεται στο 2020 με ένα ολοκαίνουργιο εκπληκτικό mod γραφικών (BINTEO)

Υποδεχθείτε την τέταρτη έκδοση του iCEnhancer
16 Δεκεμβρίου 2020 13:19
Το GTA IV έρχεται στο 2020 με ένα ολοκαίνουργιο εκπληκτικό mod γραφικών (BINTEO)

Μπορεί να έχουν περάσει 12 χρόνια από την αρχική του κυκλοφορία, αλλά το Grand Theft Auto IV συνεχίζει να απασχολεί αμέτρητους gamers ακόμη και σήμερα. Παίκτες και κριτικοί έχουν λατρέψει το παιχνίδι, ωστόσο ένας από τους βασικούς λόγους που απασχολεί ακόμη την κοινότητα είναι το modding.

Τώρα, ο Hayssam Keilany, ένας από τους βετεράνους modders της σκηνής του GTA IV, ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του iCEnhancer, το οποίο έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω από το 2010. Πρόκειται για ένα mod που βελτιώνει σημαντικά τα γραφικά του τίτλου και τώρα, με την τέταρτη βασική ενημέρωσή του, θα προσθέσει στο παιχνίδι ρεαλιστική ομίχλη, άκρως βελτιωμένο νερό, νέα 3D μοντέλα για τα δέντρα, πολυεπίπεδα σύννεφα, υψηλής ποιότητας αντανακλάσεις, βελτιωμένες σκιές τη νύχτα και πολλές ακόμη άλλες τεχνικές πινελιές.

Το συγκεκριμένα mod ανακοινώθηκε μόλις πριν μερικές ημέρες και ακόμη δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, παρακάτω μπορείτε να δείτε πως τρέχει το παιχνίδι εφαρμόζοντας όλες αυτές τις αναβαθμίσεις του, σε συνεργασία και με το RevIVe mod.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Grand Theft Auto IV κυκλοφόρησε το 2008. Ναι, το βίντεο που είδατε παραπάνω βασίζεται σε ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε για το Xbox 360 και το PS3 και σχεδιάστηκε για 512MB μνήμης RAM.