Το Persona 5 έρχεται στο Nintendo Switch και στο PC, αλλά όχι όπως νομίζετε (ΒΙΝΤΕΟ)

Persona αλά Dynasty Warriors!
08 Δεκεμβρίου 2020 17:59
Το Persona 5 έρχεται στο Nintendo Switch και στο PC, αλλά όχι όπως νομίζετε (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τις φημολογίες των τελευταίων ημερών, ναι, το Persona 5 Strikers είναι γεγονός και μάλιστα θα κυκλοφορήσει πιο σύντομα απ’ όσο νομίζετε. Το παιχνίδι θα ακολουθήσει τα γεγονότα του Persona 5 (όχι του Royal) και μαζί του θα φέρει το γνώριμο και αγαπητό καστ του τίτλου, την ομάδα των Phantom Thieves, καθώς και νέα πρόσωπα.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για ένα τυπικό Persona παιχνίδι όσον αφορά το gameplay, αφού είναι ένα action-RPG σε στιλ Dynasty Warriors ή το πολύ πρόσφατο Hyrule Warriors: Age of Calamity. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί, ότι το project έχει αναλάβει η Omega Force, που είναι υπεύθυνη και για τους προηγούμενους τίτλους.

Το Persona 5 Strikers θα διατηρήσει τη δυναμική του Persona 5 μέσα στη μάχη, αλλά και το party-based combat με τις επιθέσεις των Persona, τα abilities τους, τα spells, καθώς και πολλά ακόμη γνώριμα RPG στοιχεία του παιχνιδιού. Μάλιστα στο Strikers θα μπορείτε να εξερευνήσετε πολλές πόλεις σε ολόκληρη την Ιαπωνία (πέρα από το Τόκιο) και να ξοδέψετε χρόνο με το party σας.

Το Persona 5 Strikers θα κυκλοφορήσει για PC (Steam), Nintendo Switch και PlayStation 4 στις 23 Φεβρουαρίου, ενώ η έκδοση του PS4 θα παίζει και στο PS5 μέσω του backwards compatibility.