To Ghost of Tsushima είναι το παιχνίδι της χρονιάς, όπως ψήφισε το κοινό των Game Awards

Αναδείχθηκε ο νικητής του Player’s Voice βραβείου των The Game Awards
08 Δεκεμβρίου 2020 17:30
To Ghost of Tsushima είναι το παιχνίδι της χρονιάς, όπως ψήφισε το κοινό των Game Awards

Έπειτα από τις μεγάλες αποκαλύψεις που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, τα The Game Awards έχουν καταφέρει να κερδίσουν την προσοχή των gamers παγκοσμίως. Το φετινό σόου έχει δρομολογηθεί για τις 10 Δεκεμβρίου και μεταξύ άλλων αναμένεται να δούμε εκεί το Dragon Age 4, καθώς και το νέο παιχνίδι από τον δημιουργό του A Way Out.

Ωστόσο, όσο ενδιαφέρουσες και αν είναι οι νέες ανακοινώσεις, η βραδιά είναι αφιερωμένη στην απονομή των βραβείων. Τώρα έχουμε επίσημα τον πρώτο φετινό νικητή. Ο λόγος γίνεται για το Ghost of Tsushima της Sucker Punch Productions, το οποίο κατάφερε να κερδίσει το φετινό Player’s Voice. Πρόκειται για ένα βραβείο που αποφασίζεται εξ ολοκλήρου από την gaming κοινότητα παγκοσμίως. Έτσι, λοιπόν, έπειτα από τρεις φάσεις και σκληρό ανταγωνισμό από το The Last of Us Part II, το HADES και άλλα παιχνίδια, το Ghost of Tsushima αναδείχθηκε ως η εμπειρία που λάτρεψαν οι περισσότεροι gamers φέτος.

Παρακάτω θα βρείτε την επίσημη ανακοίνωση, η οποία επισημαίνει πως εκατομμύρια παίκτες κατέθεσαν την ψήφο τους.

Για την ιστορία, ο νικητής φαίνεται πως άλλαξε τις τελευταίες ώρες. Στις 6 Δεκέμβριου το The Last of Us Part II διεκδικούσε την πρωτιά με ποσοστό 43%, με το Ghost of Tsushima να βρίσκεται στο 31%. Η ψαλίδα φαίνεται πως έκλεισε το τελευταίο εικοσιτετράωρο, με τον open-world τίτλο της Sucker Punch να κάνει την ανατροπή.