Το FIFA 21 έφτασε στα PS5 και Xbox Series X με γραφικά που εντυπωσιάζουν (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διαθέσιμη η δωρεάν αναβάθμιση
03 Δεκεμβρίου 2020 11:11
Το FIFA 21 έφτασε στα PS5 και Xbox Series X με γραφικά που εντυπωσιάζουν (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όπως ανακοινώθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter, το FIFA 21 είναι πλέον διαθέσιμο στο PlayStation 5 και στα Xbox Series X | S, για όσους είχαν ήδη το παιχνίδι στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς. Παρόλο που κάποιοι έχουν ήδη αρχίσει να παίζουν, δε θα χρειαστεί ιδιαίτερη υπομονή και για τους νέους κατόχους, αφού η παγκόσμια κυκλοφορία του τίτλου για τις κονσόλες επόμενης γενιάς είναι προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου.

Η δωρεάν αναβάθμιση του παιχνιδιού από τα PS4 και Xbox One στις αντίστοιχες next-gen κονσόλες γίνεται μέσω του Dual Entitlement προγράμματος της EA. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας, μέσα από το σύνδεσμο που περιλαμβάνεται στο παρακάτω tweet.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα Xbox Series X και Xbox Series S όλοι οι συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate μπορούν να δοκιμάσουν έως και δέκα ώρες το παιχνίδι, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε το trial του ‘FIFA 21 Xbox Series X|S’ από το Store της κονσόλας ή πατώντας εδώ.

Τέλος, παρακάτω μπορείτε να δείτε διάφορες εντυπωσιακές in-game φωτογραφίες ποδοσφαιριστών από τον χρήστη του Twitter, Murilo Rodrigues, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η αρχική εικόνα που συνοδεύει το άρθρο, προέρχεται από τον χρήστη του Twitter Jordan Middler.

Lionel Messi

Neymar Jr.

João Félix

Zlatan Ibrahimovic

Sergio Ramos