Έτσι θα είναι το multiplayer του Medal of Honor: Above and Beyond στο VR (BINTEO)

Το κλασσικό franchise επιστρέφει «διαφορετικό»
03 Δεκεμβρίου 2020 09:36
Έτσι θα είναι το multiplayer του Medal of Honor: Above and Beyond στο VR (BINTEO)

Το Medal of Honor: Above and Beyond κυκλοφορεί σε μερικές ημέρες και πάει το franchise σε ένα διαφορετικό επίπεδο, αφού είναι αποκλειστικά VR τίτλος. Το πόνημα της Respawn Entertainment εκτός από το single-player story campaign, θα έρθει φυσικά και με multiplayer.

Γι’ αυτό το λόγο, μέσα από το επίσημο Twitter account του παιχνιδιού, αποκαλύφθηκαν τα διάφορα modes που θα περιλαμβάνονται. Όπως γνωστοποιήθηκε από το στούντιο, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε γνώριμα modes όπως είναι τα Deathmatch, Team Deathmatch και Domination.

Παρόλα αυτά την εμφάνισή τους θα κάνουν ακόμη δύο modes. Το 1ο είναι το Mad Bomber όπου εσείς και οι αντίπαλοι σας καλείστε να εκτοξεύσετε βόμβες γύρω από το χάρτη, με τον συνδυασμό και την ελευθερία των κινήσεων του VR, αναμένεται ένα διασκεδαστικό mode. Το 2ο είναι το Blast Radius, το οποίο φαίνεται ότι έχει έντονα στοιχεία από το King of the Hill.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Στο campaign του Above and Beyond θα πάρετε τον έλεγχο ενός πράκτορα των αμερικανικών OSS εν μέσω του πολέμου στην Ευρώπη. Θα χωρίζεται σε τρία διαφορετικά μέρη, ένα stealth, ένα action και ένα γεμάτο με εναέριες και χερσαίες μάχες με άρματα, ενώ υπόσχεται συγκινητικές ιστορίες βγαλμένες από τα βιώματα βετεράνων του πολέμου.

Το νέο Medal of Honor: Above and Beyond θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα Oculus Quest (με τη χρήση Oculus Link στο PC) και Oculus Rift S στις 11 Δεκεμβρίου.