Νέο τεράστιο ορόσημο πωλήσεων για το Fall Guys στο PC

Έχει πουλήσει πάνω από 11 εκατομμύρια αντίτυπα!
02 Δεκεμβρίου 2020 19:34
Νέο τεράστιο ορόσημο πωλήσεων για το Fall Guys στο PC

Δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από την κυκλοφορία του Fall Guys Ultimate Knockout, που έμελλε να είναι από την αρχή πολύ επιτυχημένη, σε παγκόσμιο επίπεδο. Το παιχνίδι «φαινόμενο» εδώ και μερικούς μήνες που βρίσκεται στην αγορά συνεχίζει να εκπλήσσει με τα εξαιρετικά του νούμερα και αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει η ομάδα ανάπτυξης που είναι υπεύθυνη γι’ αυτό, η Mediatonic.

Σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου, το εν λόγω στούντιο έκανε γνωστό ότι το Fall Guys έχει πλέον ξεπεράσει τις 11 εκατομμύρια πωλήσεις στο PC, μετά την κυκλοφορία του τον περασμένο Αύγουστο. Ωστόσο, η Mediatonic δε μίλησε καθόλου για τις πωλήσεις του PS4, παρόλο που κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκονται κοντά με αυτές του PC, μιας και ο τίτλος ήταν διαθέσιμο και μέσω των PS Plus παιχνιδιών πριν τέσσερις μήνες.

Η Mediatonic εξέφρασε το ενδιαφέρον της στο να μεταφέρει το πόνημά της και σε άλλες πλατφόρμες, αλλά δυστυχώς δεν έδωσε άλλα στοιχεία πάνω σε αυτό το θέμα. Τέλος, η 3η σεζόν αναμένεται να αποκαλυφθεί στα επερχόμενα The Game Awards 2020, όπου πρόκειται να μάθουμε πολλά νέα για το μέλλον των μικρών πλασμάτων.