Το Fortnite αφήνει τη σεζόν της Marvel με ένα απίθανο cliffhanger

Όλα όσα έγιναν στο επικό φινάλε που έσπασε κάθε ρεκόρ
02 Δεκεμβρίου 2020 14:50
Το Fortnite αφήνει τη σεζόν της Marvel με ένα απίθανο cliffhanger

Η Epic Games έδωσε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες στη δημοσιότητα σχετικά με το τεράστιο Marvel event που ολοκληρώθηκε πριν μερικές ώρες στο Fortnite, το οποίο έσπασε μάλιστα κάθε ρεκόρ. Συγκεκριμένα, πάνω από 15.3 εκατομμύρια παίκτες έπαιξαν το φινάλε της σεζόν του Battle Royale τίτλου, κάτι που σημαίνει ότι ήταν το μεγαλύτερο event που είδε το δημοφιλές παιχνίδι μέχρι σήμερα. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι το παρακολούθησαν πάνω από 3.4 εκ. άνθρωποι μέσα από το YouTube και το Twitch.

Πολλοί παίκτες που είχαν κάνει τα παράπονά τους σε αυτή τη σεζόν, όσον αφορά το crossover της Marvel με το Fortnite και το ότι δεν υπήρξαν σημαντικές εξελίξεις στο lore, φαίνεται ότι έπεσαν έξω. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της σεζόν, ο Galactus είχε πλησιάσει όλο και πιο κοντά, έχοντας στο στόχαστρό του το Zero Point (το orb μέσα στη loot lake του παλιού χάρτη) με το ειδικό event που ολοκληρώθηκε, να δίνει τελικά διάφορες απαντήσεις που ζητούσαν εδώ και καιρό οι παίκτες.

Όλη η ζωντανή μετάδοση έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα, με τον Galactus να είναι ο κύριος πρωταγωνιστής και φυσικά τους ήρωες της Marvel να κάνουν το cameo τους με scripted sequences, όπως ήταν αυτό του Iron Man που έφερε δεκάδες λεωφορεία γεμάτα εκρηκτικά έτοιμα για μάχη. Μετά από διάφορα φαντασμαγορικά σκηνικά και τους σούπερ ήρωες να βοηθούν, το event ολοκληρώθηκε με τη ρήξη του Galactus και το σύμπαν να βρίσκεται πλέον σε καλύτερη μοίρα. Τί γίνεται όμως τώρα; Σε ποια πραγματικότητα θα διαδραματίζεται η επόμενη σεζόν; Σε τι κατάσταση έχει παραμείνει ο χάρτης μετά απ' όλα αυτά που συνέβησαν; Αυτό ήταν μερικά ερωτήματα που είχαν οι παίκτες.

Παρόλο που για λίγες ώρες «μαύρισαν» όλα, οι παίκτες δε χρειάστηκε να περιμένουν πολύ, αφού ήδη από σήμερα το πρωί ξεκίνησε η 5η σεζόν! Μετά το τεράστιο cliffhanger, οι παίκτες επέστρεψαν στις αρένες του γνώριμου, αλλά αρκετά αλλαγμένου map, με νέους χαρακτήρες και ολόφρεσκο storyline. Ανάμεσά τους, ο Mandalorian παρέα με τον Baby Yoda.

"Το Zero Point είναι εκτεθειμένο", αναφέρει το δελτίο Τύπου της νέας σεζόν, αλλά κανείς δεν ξεφεύγει από το Loop. Ναι, σε αυτή τη σεζόν καλείστε να γίνετε μέλος του “Agent Jones” και των μεγαλύτερων κυνηγών που θα αλλάξουν το μέλλον του νησιού. Πρόκειται, λοιπόν, να αναλάβετε νέες αποστολές και bounties που απονέμουν Bars, ένα νόμισμα που χρησιμοποιείται σε αγώνες για να προσλάβετε χαρακτήρες ως συμμάχους ή να τα ξοδέψετε σε vendors.

To νέο battle pass περιλαμβάνει διάφορους hunters όπως έναν cowboy, μία anime χαρακτήρα, έναν σκελετό μονομάχο και φυσικά τον Mandalorian. Ο χάρτης της σεζόν 5 προσθέτει μια μεγάλη έρημο, η οποία καλύπτει την κεντρική περιοχή, όπου το Zero Point βρίσκεται αρκετά εκτεθειμένο και φυσικά αρκετά νέα σποτ, όπως το Colossal Coliseum και μια περιοχή επάνω σε έναν λόφο που ονομάζεται Hunter’s Haven.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και μερικές εικόνες από το νέο χάρτη και τους χαρακτήρες:

Τέλος, ο εμβληματικός Agent Jones πρόκειται να φέρει κι άλλους hunters στο παιχνίδι όσο περνάει ο καιρός! Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα δύο βίντεο για τη νέα σεζόν που δημοσίευσε η Epic Games. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για περισσότερα.