Η γύμνια στο Cyberpunk 2077 θα μπορεί να απενεργοποιηθεί

Θα υπάρχει ως επιλογή για τους παίκτες
25 Νοεμβρίου 2020 13:00
Η γύμνια στο Cyberpunk 2077 θα μπορεί να απενεργοποιηθεί

Όπως όλοι γνωρίζουν, η CD Projekt Red δεν ντρέπεται να δείξει γυμνό στα παιχνίδια της, ούτε έχει αναστολές στο να εξερευνήσει το ανθρώπινο σώμα. Σε περίπτωση που δεν είναι τόσο ξεκάθαρο το πόσο γύμνια μπορείτε να περιμένετε από το επερχόμενο Cyberpunk 2077, να υπενθυμίσουμε πως το στούντιο επιτρέπει στους παίκτες να παραμετροποιήσουν πλήρως ακόμα και τα γεννητικά όργανα του χαρακτήρα τους. Το Πολωνικό στούντιο φαίνεται, ωστόσο, να λαμβάνει υπόψη και τους πιο σεμνότυφους παίκτες που δεν αντέχουν ή δεν επιθυμούν το γυμνό στα παιχνίδια, προσφέροντας την επιλογή να το απενεργοποιήσουν.  

Συγκεκριμένα, σε ένα Q&A που διεξήχθη στο Twitter, ο Łukasz Babiel, QA Lead του τίτλου, ερωτώμενος αν θα υπάρχει κάποια επιλογή απενεργοποίησης της γύμνιας, απάντησε καταφατικά.

Ο ίδιος συμπλήρωσε αργότερα πως η επιλογή αυτή θα είναι παρούσα τόσο στην έκδοση του PC, όσο και σε εκείνες των κονσόλων. Αυτό που δεν διευκρίνισε ωστόσο είναι ο τρόπος με τον οποίο θα απενεργοποιείται.  Αν δηλαδή τα επίμαχα σημεία απλά θα θολώνουν ή θα υπάρχει κάποιο retro χαρακτηριστικό, όπως οι μαύρες λεζάντες.

Εσείς θα χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη επιλογή ή όχι; Πείτε μας στα σχόλια. Το Cyberpunk 2077 αναμένεται στις 10 Δεκεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Ο τίτλος θα λειτουργεί από την πρώτη μέρα και στα PS5 και Xbox Series X | S, αλλά οι κανονικές next-gen εκδόσεις του θα καταφθάσουν κάποια στιγμή το 2021.