Έρχεται επίσημη Fortnite συνδρομητική υπηρεσία με αποκλειστικά skins

Υποδεχθείτε το Fortnite Crew
25 Νοεμβρίου 2020 11:43
Έρχεται επίσημη Fortnite συνδρομητική υπηρεσία με αποκλειστικά skins

Όπως ανακοίνωσε η Epic Games, το Fortnite θα υποδεχθεί τη δική του επίσημη συνδρομητική υπηρεσία, η οποία ακούει στο όνομα Fortnite Crew. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την Fortninte εμπειρία σας.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η συνδρομή θα κοστίζει $11.99 το μήνα και θα κάνει το ντεμπούτο της στις 2 Δεκεμβρίου, δηλαδή μαζί με το Chapter 2 Season 5. Το  Fortnite Crew θα περιλαμβάνει πρόσβαση στο Battle Pass της κάθε σεζόν (το οποίο κοστίζει περίπου οκτώ ευρώ ανά τρείς μήνες), αποκλειστικά κοσμητικά αντικείμενα και 1000 V-Bucks κάθε μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μηνιαίο Crew Pack θα περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό Outfit Bundle με αντικείμενα που δε θα πωλούνται πουθενά αλλού και δε μπορούν να αποκτηθούν με κανέναν άλλο τρόπο. Τον πρώτο μήνα οι παίκτες θα λάβουν τo Galaxia skin, συνοδευόμενο από τα αντίστοιχα Pickaxe και Back Bling. Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικότερες πληροφορίες.

Η τιμή της συνδρομητικής υπηρεσίες δεν διευκρινίστηκε για την Ελλάδα, αλλά σίγουρα το κόστος δεν είναι και μικρό, αφού στο εξωτερικό τουλάχιστον ξεπερνά τη μηνιαία τιμή του Xbox Game Pass ή του Netflix.