Ibrahimovic: "Ποιός έδωσε στην ΕΑ την άδεια να χρησιμοποιεί το όνομά μου στο FIFA 21;"

Έκρηξη από τον 39χρονο αστέρα της Milan στο Twitter
23 Νοεμβρίου 2020 20:23
Ibrahimovic: "Ποιός έδωσε στην ΕΑ την άδεια να χρησιμοποιεί το όνομά μου στο FIFA 21;"

"Πυρ και μανία" έγινε ο Zlatan Ibrahimovic σήμερα στο Twitter και τα έβαλε με την Electronic Arts εξαιτίας της παράνομης χρήσης του ονόματος και της εικόνας του στο FIFA 21, όπως υποστηρίζει. Ο 39χρονος επιθετικός δημόσια επιτέθηκε στην EA Sports, τους δημιουργούς του FIFA αλλά και στην FIFPro υποστηρίζοντας ότι η φυσιογνωμία του χρησιμοποιείται στον διάσημο αθλητικό τίτλο χωρίς την συγκατάθεσή του. 

"Ποιός έδωσε στην FIFA και την EA Sports άδεια να χρησιμοποιήσουν το όνομα και το πρόσωπό μου; Από όσο ξέρω δεν είμαι μέλος της FIFPro και εάν με έβαλαν εκεί δεν έγινε εν γνώση μου, αλλά μέσω κάποιας πλαγίας οδού. Και σίγουρα δε θα άφηνα τη FIFA ή τη FIFPro να βγάζει λεφτά εκμεταλλεύοντας εμένα." είπε στο Twitter. 

H έκρηξή του δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ανακοίνωσε πως θα το ερευνήσει το θέμα επισήμως, προσθέτοντας: 

Κάποιοι βγάζουν κέρδος από το όνομα και τη φυσιογνωμία μου χωρίς να υπάρχει συμφωνία όλα αυτά τα χρόνια. Ήρθε η ώρα να το ερευνήσω. 

Να θυμίσουμε πως πριν από μερικές μέρες, ο Ζλάταν πήρε το ρόλο του Άι Βασίλη στη Milan και δώρισε στους συμπαίκτες του από ένα PS5 ανήμερα της κυκλοφορίας του. 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης και για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.