Το ιδιαίτερο indie Twelve Minutes μάλλον χάνει το 2020

Σύμφωνα με την Steam σελίδα του παιχνιδιού
19 Νοεμβρίου 2020 10:30
Το ιδιαίτερο indie Twelve Minutes μάλλον χάνει το 2020

Στον χορό των καθυστερήσεων, όπως όλα δείχνουν, μπαίνει και το ιδιαίτερο story-driven Twelve Minutes. Η cult περιπέτεια του Luis Antonio, η οποία βρίσκεται υπό ανάπτυξη τα τελευταία πέντε χρόνια, είχε αρχικά στόχο να κυκλοφορήσει εντός του 2020. Απ’ ότι όμως φαίνεται αυτό δεν είναι εφικτό.

Σύμφωνα με την επίσημη Steam page του παιχνιδιού, ως ημερομηνία κυκλοφορίας αναγράφεται πλέον το 2021. Ωστόσο, ούτε το στούντιο, ούτε η Annapurna Interactive έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα ακόμη, οπότε λάβετε την εν λόγω πληροφορία με κάθε επιφύλαξη.

Το Twelve Minutes είναι ένα narrative-driven top-down παιχνίδι, το οποίο περιστρέφεται γύρω από τα τελευταία 12 λεπτά ενός ζευγαριού, τα οποία τελειώνουν με ένα δραματικό γεγονός. Οι παίκτες παίζουν με τον σύζυγο, ο οποίος ζει μαζί με τη έγκυο γυναίκα του σε ένα διαμέρισμα. Την ήσυχη στιγμή τους διακόπτει ξαφνικά ένας αστυνομικός, ο οποίος κατηγορεί την γυναίκα πως πριν πολλά χρόνια σκότωσε τον πατέρα της. Στην προσπάθειά του όμως να τη συλλάβει, άθελά του την πυροβολεί, σκοτώνοντας την ίδια και το αγέννητο μωρό της. Όλα αυτά τα γεγονότα διαδραματίζονται μέσα σε μια λούπα των 12 λεπτών. Μέσα σε αυτό το διάστημα οι παίκτες θα πρέπει βρουν στοιχεία για να λύσουν το μυστήριο και να φτάσουν σε ένα καλύτερο πεπρωμένο για τους τρεις χαρακτήρες.

Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε ξανά μια ματιά στο trailer. To Twelve Minutes αναμένεται για Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Για ό,τι νεότερο σχετικά με το παιχνίδι μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.