Μην ελπίζετε πως θα δείτε το Halo Infinite στα The Game Awards

Καταρρίπτει από τώρα τις εικασίες η 343 Industries
17 Νοεμβρίου 2020 17:32
Μην ελπίζετε πως θα δείτε το Halo Infinite στα The Game Awards

Τα The Game Awards, πέρα από τελετή απονομής βραβείων, είναι και το μέρος για πολλές αποκαλύψεις. Κάθε χρόνο ανακοινώνονται πολλαπλά καινούργια παιχνίδια, ενώ βλέπουμε trailers για άκρως αναμενόμενους τίτλους. Μετά τη σιγή ιχθύος που τηρεί από τον Ιούλιο η 343 Industries, πολλοί ήλπιζαν πως το Halo Infinite θα παρουσιαζόταν ξανά στα φετινά The Game Awards που θα λάβουν χώρα τον επόμενο μήνα.

Τελικά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Η 343 Industries ήρθε να κατευνάσει από τώρα τις εικασίες της κοινότητας, δηλώνοντας πως δεν πρόκειται να δείξει κάτι στο σόου του Geoff Keighley. Αντιθέτως, το στούντιο σκοπεύει να σπάσει τη σιωπή του σε μερικές εβδομάδες και θέλει να ξεκινήσει εκ νέου το pre-launch ταξίδι μετά την εορταστική περίοδο.

Μιλώντας στο Reddit, ο Community Director της ομάδας, Brian Jarrard, δήλωσε:

Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε ακόμη τη γιγαντιαία στοίβα των επιπτώσεων που είχε η μεταφορά της ημερομηνίας κυκλοφορίας. Η ομάδα έχει βάλει τα κεφάλια κάτω και εργάζεται σχεδόν σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού. Για να είμαστε απολύτως ξεκάθαροι, δεν έχουμε προγραμματιστεί τίποτα για τα VGA, αλλά φιλοδοξούμε να προσφέρουμε τουλάχιστον μια ενημέρωση υψηλού επιπέδου στις επόμενες εβδομάδες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε ξανά το ταξίδι μετά την εορταστική περίοδο. Η κατασκευή κάποιου demo ή κάποιας μεγάλης παρουσίασης για τα VGA απαιτεί πάρα πολύ χρόνο και θα δημιουργούσε προβλήματα με τα ορόσημα που έχουμε θέσει εσωτερικά για πριν τις γιορτές. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να περιμένετε, αλλά η ομάδα θα αξιοποιήσει στο έπακρο αυτόν τον επιπλέον χρόνο και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα δείξουμε την καλύτερή μας εικόνα. Παράλληλα, δεσμευόμαστε για μεγαλύτερη διαφάνεια και διάλογο απο’ δω και στο εξής. Θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο, το τρένο θα ξεκινήσει ξανά.

Το Halo Infinite βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα Xbox Series X | S, το Xbox One και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.