Το Nioh 2 έρχεται στο PC το 2021 με όλα του τα DLCs

Μέσα από το Steam
14 Νοεμβρίου 2020 12:29
Το Nioh 2 έρχεται στο PC το 2021 με όλα του τα DLCs

Η Koei Tecmo America και η ομάδα ανάπτυξης Team Ninja ανακοίνωσαν πως περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του στο PS4, το Nioh 2 θα καταφθάσει και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Όπως είχε συμβεί και με το πρώτο παιχνίδι έτσι και τώρα οι παίκτες θα υποδεχθούν το dark fantasy action-RPG μέσα από την The Complete Edition που θα έρθει στο Steam.

Το πακέτο θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και τα τρία του DLC expansions, “The Tengu’s Disciple”, “Darkness in the Capital”, καθώς και το “The First Samurai” που ανακοινώθηκε πρόσφατα. Το ταξίδι των PC παικτών στο κόσμο του Nioh 2 θα ξεκινήσει στις 5 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ομάδας, η Steam έκδοση θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να βιώσει κάποιος την σκοτεινή Ιαπωνία του Sengoku-era και το φονικό Dark Realm. Το παιχνίδι θα έχει υποστήριξη για 4K Ultra-HD, ultra wide-screen, HDR και 144Hz οθόνες. Θα προσφέρει επίσης πλήρες mouse και keyboard customization, αλλά και συμβατότητα με χειριστήρια.

Τέλος, για να γιορτάσει την ανακοίνωση του Nioh 2 - The Complete Edition, η Koei Tecmo κυκλοφόρησε ένα γεμάτο δράση trailer, παρουσιάζοντας μερικούς από τους προκλητικούς εχθρούς που μπορούν να περιμένουν οι PC gamers τον Φεβρουάριο.