Ισάξιες τεχνικά οι PS5 και Xbox Series X εκδόσεις του Black Ops Cold War

«Θα είναι μια δίκαιη εμπειρία για όλους»
12 Νοεμβρίου 2020 12:39
Ισάξιες τεχνικά οι PS5 και Xbox Series X εκδόσεις του Black Ops Cold War

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησαν στο GameSpot οι δημιουργοί του Call of Duty: Black Ops Cold War, επισήμαναν τα πλεονεκτήματα της έκδοσης του παιχνιδιού στα PS5 και Xbox Series X|S, λέγοντας πως έχουν εστιάσει σε μια ποιοτική και συγχρόνως δίκαιη εμπειρία για όλους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Tony Flame της Treyarch μιλώντας για τα χαρακτηριστικά του DualSense controller στο PS5, είπε πως το πιο εντυπωσιακό του προτέρημα είναι το haptic feedback, το οποίο κάνει την αίσθηση των όπλων πιο ρεαλιστική από ποτέ. Τονίζει μάλιστα, ότι για κάθε όπλο στο παιχνίδι που οι παίκτες θα πατάνε τη σκανδάλη, θα το αισθάνονται αλλά και θα το ακούν διαφορετικά από τα υπόλοιπα.

Γενικότερα, με τις next-gen εκδόσεις θέλαμε να σιγουρευτούμε πως όλος ο κόσμος θα βιώσει πάνω απ’ όλα μια δίκαιη εμπειρία ανεξάρτητα σε ποια πλατφόρμα θα παίξει. Τα γραφικά θα είναι υψηλής ποιότητας σαφώς, έχοντας τη λογική που έχουν στο PC. Όσο δηλαδή πιο καλή κάρτα γραφικών έχει κάποιος, τόσο καλύτερα θα τρέξει το παιχνίδι σε ανάλυση και frame rate. Αυτή τη φορά ωστόσο, εξαιτίας του cross-platform play, προσέξαμε πολύ, ώστε να μην υπάρχει ανισορροπία σε κάποιο συγκεκριμένο setting που θα δώσει πλεονέκτημα σε μια πλατφόρμα. Όποια settings έχει ο ένας –όπως για παράδειγμα το FOV slider- θα έχει και ο άλλος.  

Το νέο Call of Duty: Black Ops Cold War καταφθάνει στις 13 Νοεμβρίου στα PS4, Xbox One, PC, Xbox Series X|S και PS5.