Το Elden Ring είναι το πιο φιλόδοξο παιχνίδι της FromSoftware σύμφωνα με τον Phil Spencer

Και έτσι απλά, ανεβάζει το hype στα ύψη!
12 Νοεμβρίου 2020 11:41
Το Elden Ring είναι το πιο φιλόδοξο παιχνίδι της FromSoftware σύμφωνα με τον Phil Spencer

Τα Xbox Series X | S της Microsoft έχουν κυκλοφορήσει εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα και κατά τη διάρκεια μιας νέας συνέντευξης του επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, για το launch των κονσολών, μάθαμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το επερχόμενο παιχνίδι της FromSoftware, Elden Ring.

Συγκεκριμένα, το Gamespot είχε καλεσμένο τον Phil και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε αν έχει δει τίποτα παραπάνω από το Elden Ring, με εκείνον να δηλώνει ότι όχι μόνο έχει δει, αλλά έχει παίξει κιόλας λίγο από το παιχνίδι. Φυσικά, δεν μπόρεσε να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες.

Έχω δει λίγο το παιχνίδι και μάλιστα το έχω δοκιμάσει. Ως κάποιος που έχει παίξει όλα τα παιχνίδια του Miyazaki, τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία, αυτό είναι σαφώς το πιο φιλόδοξο παιχνίδι που έχει κάνει.

Θέλω να πω μου αρέσουν τα παιχνίδια του, αλλά βλέποντας τους gameplay μηχανισμούς που φέρνει στο τραπέζι, το setting και το ότι δουλεύει με άλλον δημιουργό για το θέμα της πλοκής. Απλά το λατρεύω.

Φυσικά, ο δημιουργός της ιστορίας του Elden Ring δεν είναι άλλος από τον συγγραφέα του Game of Thrones, George R.R. Martin, ο οποίος συνεργάζεται με την FromSoftware για το lore του τίτλου. Μάλιστα, το επερχόμενο πόνημα του Miyazaki θα είναι λίγο διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει, αφού θα είναι πιο μεγάλος ο κόσμος του, με περισσότερες ανοιχτές περιοχές.

Τέλος, σύμφωνα με τον Spencer, ο Miyazaki "επεκτείνει τους ορίζοντές του» με το Elden Ring".

Το Elden Ring ανακοινώθηκε στην Ε3 2019 και μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα κάποια άλλη πληροφορία, ούτε κάποιο «παράθυρο» κυκλοφορίας.