Συνεχίζεται η φθίνουσα πορεία του Marvel's Avengers

Απογοητευτικά τα νούμερα των πωλήσεων για την Square Enix
08 Νοεμβρίου 2020 18:17
Συνεχίζεται η φθίνουσα πορεία του Marvel's Avengers

Όπως φαίνεται το Marvel's Avengers δεν απογοήτευσε μόνο τους fans που περίμεναν να βυθιστούν στον multiplayer κόσμο του παιχνιδιού, αλλά και την Square Enix.

Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε η ιαπωνική εκδότρια εταιρία κατά την εξάμηνη αναφορά του τελευταίου οικονομικού της έτους (έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020), παρά ότι τα έσοδα από τα κέρδη της αυξήθηκαν έναντι της ίδιας περιόδου του 2019, το τρίμηνο κατά οποίο κυκλοφόρησε το πόνημα της Crystal Dynamic, σημείωσε απώλεια της τάξης των $47 εκατομμυρίων.

Η εταιρεία δεν ανέφερε πόσα αντίτυπα πούλησε το Marvel's Avengers, ούτε σχολίασε την απόδοσή του. Ωστόσο τα πράγματα μπορούν εύκολα να κριθούν όταν συγκρίνει κάποιος τα δύο τέταρτα του τρέχοντος οικονομικού έτους, κάνοντας σαφές πως όχι μόνο δεν πέτυχε τον στόχο του, αλλά δεν κατάφερε ούτε να καλύψει το χρήματα που δαπανήθηκαν για τη δημιουργία του. Γεγονός, που επιβεβαίωσε και ο γνωστός αναλυτής David Gibson.

Το πως θα πάνε τα πράγματα για το Marvel's Avengers, προγανός μόνο ο χρόνος μπορεί να πει. Η Crystal Dynamics ωστόσο φαίνεται να μη τα παρατάει, αφού όπως ανακοίνωσε στις αρχές του Οκτωβρίου, ετοιμάζει νέο update με στόχο να αναθερμάνει το ενδιαφέρον των fans. Για ό,τι νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.