Το DIRT 5 «γκαζώνει» στο PlayStation 5 με next-gen χαρακτηριστικά

Με DualSense υποστήριξη, 7.1 ήχο, 120fps και άλλα!
07 Νοεμβρίου 2020 11:56
Το DIRT 5 «γκαζώνει» στο PlayStation 5 με next-gen χαρακτηριστικά

Η Codemasters γιορτάζοντας την κυκλοφορία των next-gen κονσόλων, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο gameplay βίντεο του DIRT 5, παρουσιάζοντας τα επόμενης γενιάς χαρακτηριστικά που θα δουν οι παίκτες του PS5.

O technical director του παιχνιδιού, David Springate, εξηγεί πώς οι παίκτες θα νιώθουν στα χέρια τους το DualSense και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, ενώ τονίζει ότι έχουν ενσωματώσει τόσες πολλές βελτιώσεις, όπως την πλήρη υποστήριξη των adaptive triggers, που πραγματικά πάει σε άλλο επίπεδο το immersion.

Επίσης, αναφέρει ότι ο τίτλος θα προσφέρει επιλογή για 120fps, πράγμα που σημαίνει πως η εμπειρία θα είναι πιο ομαλή και «στρωτή» από κάθε άλλη φορά. Επιπλέον, σημειώνει ότι και ο ήχος έχει υποστεί ειδική επεξεργασία κάνοντας χρήση του Ember Audio engine, προφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα σε 7.1 Surround ήχο.

Tο Dirt 5 κυκλοφορεί από τις 6 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One και PC μέσω Steam, ενώ οι εκδόσεις των PS5, Xbox Series X και Google Stadia θα ακολουθήσουν κάποια στιγμή αργότερα εντός του έτους. Δείτε το σχετικό trailer στον player που ακολουθεί.