Το επόμενο Battlefield θα έχει τόσο μεγάλη κλίμακα που όμοιά της δεν υπήρξε ξανά

Νέες πληροφορίες από την EA και παράθυρο κυκλοφορίας
06 Νοεμβρίου 2020 19:17
Το επόμενο Battlefield θα έχει τόσο μεγάλη κλίμακα που όμοιά της δεν υπήρξε ξανά

Η EA μιλώντας με τους επενδυτές της έκανε γνωστό το γεγονός ότι το Battlefield παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στη νέα γενιά κονσολών την εορταστική περίοδο του 2021. Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι μέσα στην άνοιξη θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τον next-gen τίτλο.

Η Dice δουλεύει ήδη πάνω στο επόμενο Battlefield και έχει τέτοια κλίμακα που δεν έχετε ξαναδεί. Οι τεχνικές εξελίξεις των νέων κονσολών επιτρέπουν στην ομάδα ανάπτυξης να προσφέρει ένα πραγματικό next-gen παιχνίδι για το franchise.

Αργότερα στην κλήση, ο διευθύνων σύμβουλος της EA, Andrew Wilson, μίλησε περισσότερο για το πώς εξελίσσεται η ανάπτυξη του παιχνιδιού:

Συγκεντρώσαμε ολόκληρο το στούντιο της Dice γύρω από την ανάπτυξη του νέου Battlefield. Τους δώσαμε παραπάνω χρόνο να δουλέψουν και να διασφαλίσουμε ότι μπορούν να δημιουργήσουν ένα πραγματικό next-gen παιχνίδι.

Η Dice είναι από τα πιο ταλαντούχα στούντιο του πλανήτη και καταφέραμε να προσθέσουμε τον David Rutter, ο οποίος έχει γνώση τόσο για τα live services όσο και για την ανάπτυξη των ίδιων των παιχνιδιών.

Δεν είναι καινούργιο ότι το επόμενο Battlefield παιχνίδι θα έρθει στα PlayStation 5 και Xbox Series οικοσυστήματα, αφού είχε επιβεβαιωθεί και παλιότερα, όμως τώρα είναι η πρώτη φορά που η εταιρία έδωσε ένα παράθυρο κυκλοφορίας.