Το Warframe αναβαθμίζεται και έρχεται στα PS5 και Xbox Series X | S

Πώς θα δείχνει ο free-to-play τίτλος στη νέα γενιά;
06 Νοεμβρίου 2020 18:39
Το Warframe αναβαθμίζεται και έρχεται στα PS5 και Xbox Series X | S

Οι λάτρες του Warframe όπως φαίνεται έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι, καθώς ο μοναδικός free-to-play τίτλος της Digital Extremes ετοιμάζεται ελέω τις άφιξης των Xbox Series X|S και PS5 να φορέσει τα «καλά» του και να υποδεχθεί τη νέα γενιά. Το στούντιο γιορτάζοντας το γεγονός, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer, αποκαλύπτοντας τις βελτιώσεις που θα φέρει το επερχόμενο update.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό, το παιχνίδι θα τρέχει σε 4K ανάλυση και 60fps τόσο στα Xbox Series X | S όσο και στο PS5, ενώ τα loadings times θα υποστούν δραματικές βελτιώσεις. Αυτό, ωστόσο, που κλέβει την παράσταση είναι τα remastered textures, τα οποία όπως τονίζει το στούντιο θα φέρουν αυξημένο επίπεδο λεπτομέρειας και χρωμάτων, επιτυγχάνοντας παράλληλα μείωση του απαιτούμενου χώρου στο σκληρό δίσκο. Επίσης, χάρη στο Enhanced Renderer, ο τίτλος θα λάβει νέο δυναμικό φωτισμό, μεταμορφώνοντας πλήρως τον οπτικό τομέα και τις τοποθεσίες.

Η Digital Extremes επισήμανε επίσης μια σειρά νέων χαρακτηριστικών για το PS5, συμπεριλαμβανομένων της υποστήριξης των Adaptive Triggers, του haptic feedback, αλλά και τα Activities της νέας κονσόλας, όπως για παράδειγμα ο έλεγχος προόδου των trophies. Επιπλέον οι συνδρομητές του PS Plus θα λάβουν ένα αποκλειστικό Booster Pack, το οποίο θα περιλαμβάνει καλούδια εμπνευσμένα από το DualSense Controller, όπως επίσης Experience Booster, in-game Currency Booster, Credits και Premium Credits

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το εν λόγω βίντεο στον player που ακολουθεί.