Το launch trailer του Godfall είναι εδώ! – Τί συμβαίνει με την αποκλειστικότητα του PS5; 

Exclusive για έξι μήνες ο τίτλος της Counterplay Games

Το launch trailer του Godfall είναι εδώ! – Τί συμβαίνει με την αποκλειστικότητα του PS5;

Πλέον μετράμε αντίστροφα για τη νέα γενιά κονσολών και οι ομάδες ανάπτυξης δίνουν στη δημοσιότητα νέα trailers από τα next-gen παιχνίδια τους. Η Counterplay Games γιορτάζει την κυκλοφορία του Godfall που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μαζί με το PlayStation 5 και έτσι, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το launch trailer του τίτλου.

Το εν λόγω βίντεο έχει διάρκεια τα δύο λεπτά (περίπου) και είναι μια μίξη από gameplay πλάνα, καθώς και CG cutscenes. Μας δίνει, λοιπόν, μια μικρή ιδέα για το πώς λειτουργεί το σύστημα της μάχης με τα διαφορετικά όπλα που θα βρείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Ο χαρακτήρας σας θα μπορεί να εξοπλιστεί με μια μεγάλη γκάμα από range και melee όπλα, όπως είναι τα swords και τα spears, ενώ θα μπορείτε να παίξετε και με hammers, καθώς και με διαφορετικά shields.

Τέλος, έγινε γνωστό ότι ο τίτλος θα είναι αποκλειστικός για την κονσόλα της Sony για έξι μήνες, κάτι που σημαίνει ότι τον Μάιο του 2021, ίσως βρει το δρόμο του και για τις κονσόλες της Microsoft.

Το Godfall θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου (19 για τη χώρα μας) για τα PlayStation 5 και PC. Δείτε το launch trailer μέσα από τον player παρακάτω.

0 σχολια