Το Demon’s Souls του PS5 θα έχει πάνω από 180 βίντεο για να μη δείτε πολλές φορές το “YOU DIED”

Χάρη στο νέο χαρακτηριστικό της κονσόλας
03 Νοεμβρίου 2020 19:19
Το Demon’s Souls του PS5 θα έχει πάνω από 180 βίντεο για να μη δείτε πολλές φορές το “YOU DIED”

Αν δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ με το Soulsborne franchise της FromSoftware και σκέφτεστε να το κάνετε τώρα που θα κυκλοφορήσει το Demon’s Souls Remake στο PS5, η Sony έχει ευχάριστα νέα για εσάς. Πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούσαν να παίξουν τα εν λόγω παιχνίδια ελέω της δυσκολίας τους και είτε τα άφηναν στη «μέση», είτε το παρατούσαν στις πρώτες ώρες.

Τώρα, φαίνεται πως η Bluepoint Games και η Sony σκέφτηκαν αυτούς τους παίκτες, αφού χάρη στο νέο χαρακτηριστικό του PlayStation 5, το Official Game Help (το οποίο θα είναι διαθέσιμο για τους συνδρομητές του PlayStation Plus), θα υπάρχουν πάνω από 180 βίντεο-οδηγοί που θα βοηθούν σε πολλές περιστάσεις κατά τη διάρκεια αυτού του εφιαλτικού ταξιδιού.

Μέσα από μία συνέντευξη στο The Washington Post, ο creative director, Gavin Moore, μετέφερε ότι αυτά τα βίντεο θα δώσουν περισσότερες λύσεις στο πώς να ολοκληρωθούν πολλά τμήματα του παιχνιδιού.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, η Sony μέσα από ένα βίντεο είχε παρουσιάσει αυτό το χαρακτηριστικό του PS5, το οποίο θα εμφανίζεται ως «κάρτα» κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας και θα σας βοηθάει αν έχετε «κολλήσει».