Αποκαλύφθηκαν οι απαιτήσεις του Godfall στο PC – Εσείς «τρέχετε» το next-gen παιχνίδι του PS5;

Λίγες μέρες έμειναν για την κυκλοφορία του τίτλου
03 Νοεμβρίου 2020 08:42
Αποκαλύφθηκαν οι απαιτήσεις του Godfall στο PC – Εσείς «τρέχετε» το next-gen παιχνίδι του PS5;

Η Counterplay Games είναι πλέον έτοιμη για την κυκλοφορία του Godfall την επόμενη εβδομάδα και πριν λίγες ώρες αποκάλυψε τις απαιτήσεις συστήματος του παιχνιδιού, για όσους προβούν σε αγορά για την έκδοση του PC. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο τίτλος είχε αποκαλυφθεί πέρυσι ως από τα πρώτα next-gen παιχνίδια που θα καταφθάσει αποκλειστικά στο PS5, όσον αφορά τις κονσόλες.

Ωστόσο, οι PC gamers δεν έμειναν πίσω και θα μπορούν να απολαύσουν τον τίτλο στον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή. Έτσι, το στούντιο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μια εικόνα με τις minimum και recommended απαιτήσεις, που πρέπει να πληροί ο ηλεκτρονικός υπολογιστής των παικτών που θέλουν να περάσουν το χρόνο τους με την PC έκδοση.

Όπως θα δείτε και εσείς στην παρακάτω, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 12GB RAM, έναν AMD Ryzen 5 1600 ή Intel i5-6600 επεξεργαστή, καθώς και μία AMD Radeon RX 580 ή μία Nvidia GeForce GTX 1060.

Δείτε την εικόνα:

Το Godfall αναμένεται να καταφθάσει στις 12 Νοεμβρίου για PC και PlayStation 5 (19 στη χώρα μας). Εσείς «τρέχετε» το παιχνίδι; Πείτε μας στα σχόλια!