Η φανταχτερή next-gen έκδοση του Fortnite απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται με βελτιωμένο οπτικό αποτέλεσμα και καλύτερα FPS
02 Νοεμβρίου 2020 18:41
Η φανταχτερή next-gen έκδοση του Fortnite απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Epic Games είχε ανακοίνωσε ότι το λατρεμένο battle royale παιχνίδι, Fortnite, θα βρει το δρόμο του για τις κονσόλες νέας γενιάς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Συγκεκριμένα, ο δημοφιλές τίτλος -όπως τονίζει η εταιρία- θα καταφθάσει με καλύτερο και αναβαθμισμένο οπτικοακουστικό τομέα και frame rate.

Τώρα, σε μια νέα δήλωσή της η Epic Games γνωστοποίησε ότι το Fortnite θα κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα με τις νέες κονσόλες, δηλαδή στο Xbox Series X θα γίνει διαθέσιμο από τις 10 Νοεμβρίου, ενώ στο PlayStation 5 στις 19 Νοεμβρίου (για τη χώρα μας).

Στα PS5 και Xbox Series X το Fortnite θα «τρέχει» σε 4K ανάλυση (1080P για το Xbox Series S) με σταθερά 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ζωντανότερο οπτικό τομέα, όπως, επίσης και γρηγορότερα loadings ελέω SSD. Βελτίωση στα γραφικά θα δουν τα δέντρα, το γρασίδι, οι καπνοί, καθώς και τα εφέ θα δείχνουν ακόμη πιο ρεαλιστικά. Τέλος, το split screen mode θα υποστηρίζει και αυτό 60 FPS, ενώ στο PS5 θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του Dualsense χειριστηρίου.