Το Elden Ring ζει! – Η FromSoftware αναστατώνει το internet με λίγες μόνο λέξεις

Το tweet που άναψε φωτιές
01 Νοεμβρίου 2020 12:01
Το Elden Ring ζει! – Η FromSoftware αναστατώνει το internet με λίγες μόνο λέξεις

Ναι, καλά διαβάσατε. Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από την τελευταία φορά που η FromSoftware μίλησε επίσημα για το Elden Ring και αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα. Η λατρεμένη ιαπωνική ομάδα ανάπτυξης που μας είχε χαρίσει το καλύτερο παιχνίδι του 2019, Sekiro: Shadows Die Twice, σύμφωνα πάντα με τα The Game Awards, αλλά και θρυλικά παιχνίδια όπως το Dark Souls και το Bloodborne, σπάει επιτέλους τη σιωπή της.

Αναλυτικότερα, το στούντιο, μέσα από τον επίσημο αγγλικό Twitter λογαριασμό του, ευχαρίστησε όλους τους παίκτες που στήριξαν το Sekiro τον τελευταίο χρόνο και εύχεται να απολαύσουν το νέο περιεχόμενό του. Στη συνέχεια, τόνισε πως εκτιμάει το αμείωτο ενδιαφέρον των παικτών για το Elden Ring και ελπίζει η κοινότητα να ανυπομονεί.

Το tweet αμέσως κέντρισε το ενδιαφέρον της κοινότητας, ξεπερνώντας την αρχική δημοσίευση με πάνω από 20 χιλιάδες likes, 4 χιλιάδες σχόλια και 5 χιλιάδες retweets.

Ακολουθεί η εν λόγω δημοσίευση.

Φυσικά, οι απαντήσεις των fans ήταν ξεκαρδιστικές. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση παρακάτω.

Για την ιστορία, το Elden Ring αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στη συνέντευξη Τύπου της Microsoft για την E3 2019 και είναι το επόμενο μεγάλο παιχνίδι του Hidetaka Miyazaki. Το αξιοσημείωτο είναι πως στη δημιουργία του συνεισφέρει και ο George R.R. Martin, ο διάσημος συγγραφέας που μας έφερε το Game of Thrones. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ομάδας, πρόκειται για τον μεγαλύτερο τίτλο που έχει επιμεληθεί ποτέ. Η ανάπτυξή του ξεκίνησε λίγο μετά την ολοκλήρωση των DLCs του Dark Souls 3 και για άλλη μια φορά έχουμε να κάνουμε με ένα σκοτεινό fantasy RPG.