Ο πραγματικός λόγος που καθυστέρησε το Cyberpunk – Υψηλόβαθμο στέλεχος αποκαλύπτει  

Η CD Projekt ξεκαθαρίζει την κατάσταση

Ο πραγματικός λόγος που καθυστέρησε το Cyberpunk – Υψηλόβαθμο στέλεχος αποκαλύπτει

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν μερικές ημέρες, το Cyberpunk 2077 έλαβε μία ακόμη καθυστέρηση, με την κυκλοφορία του να μεταφέρεται για τρεις εβδομάδες μετά και συγκεκριμένα για τις 10 Δεκεμβρίου. Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις από διάφορους gamers, αλλά φαίνεται πώς απασχόλησε και τους επενδυτές της πολωνικής εταιρίας.

Συγκεκριμένα, η CD Projekt πραγματοποίησε μια έκτακτη συνέλευση με τους μετόχους της, για να τους καθησυχάσει μετά τη νέα αναβολή του παιχνιδιού για το Δεκέμβριο. Στο πλαίσιο αυτό, ο CEO της εταιρίας, Adam Kiciński, αλλά και ο Michał Nowakowski του διοικητικού συμβουλίου, αναφέρθηκαν σε διάφορα θέματα και προβληματισμούς και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν και τον πραγματικό λόγο που την ανάγκασε να καθυστερήσει το παιχνίδι.

Έπειτα από σχετική ερώτηση, το υψηλόβαθμο στέλεχος δήλωσε:

Όσον αφορά το Metacritic, συνεχώς στοχεύουμε στο να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδια με βαθμολογία 90+, οπότε τίποτα δεν έχει αλλάξει σχετικά με αυτό. Αυτός παραμένει ο στόχος, και όπως ανέφερε και ο Adam, αυτός είναι στην πραγματικότητα και ο βασικός λόγος που μας έκανε να καθυστερήσαμε την κυκλοφορία. Θέλουμε να δώσουμε στο παιχνίδι επιπλέον φροντίδα. Προτιμάμε να ντρεπόμαστε ελαφρώς τώρα μπροστά σας (αναφερόμενος στους επενδυτές), παρά να ντρεπόμαστε μπροστά στους παίκτες μας, όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η CD Projekt λαμβάνει πολύ σοβαρά τις κριτικές που λαμβάνουν τα παιχνίδι της και την άποψη των παικτών και καθυστέρησε το Cyberpunk για να καταφέρει να πιάσει τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογία. Πώς σάς φαίνεται αυτή η προσέγγιση; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.