Το νέο διαφημιστικό του Assassin's Creed Valhalla μάς δείχνει πώς να είμαστε Βίκινγκ (ΒΙΝΤΕΟ) 

Προ των πυλών η κυκλοφορία του παιχνιδιού

Το νέο διαφημιστικό του Assassin's Creed Valhalla μάς δείχνει πώς να είμαστε Βίκινγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Περίπου δέκα ημέρες έχουν απομείνει για το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της σειράς, το Assassin's Creed Valhalla, το οποίο θα μας ταξιδέψει αυτή τη φορά στον ένατο αιώνα μ.Χ. και στην εποχή των Βίκινγκ. Έτσι, λοιπόν, η Ubisoft δημοσίευσε τώρα το νέο τηλεοπτικό διαφημιστικό του παιχνιδιού. Το κινηματογραφικό βίντεο μάς δείχνει τον Βίκινγκ τρόπο ζωής και τι πρέπει να κάνουμε για να γίνουμε το νέο ‘αφεντικό’ της Αγγλίας. Δείτε το μέσα από τον player στο τέλος του άρθρου.

Για την ιστορία, το Valhalla ξεκινά με τους παίκτες να φεύγουν από τη Νορβηγία έπειτα από μια περίοδο με ατελείωτους πολέμους και τους πόρους τους να εξαντλούνται.

Ο πρωταγωνιστής μας Eivor είναι αυτός που θα ηγηθεί του clan στις παγωμένες θάλασσες, αντιμετωπίζοντας ωστόσο αντίσταση από τους Σάξονες των κατεστραμμένων βασιλείων της Αγγλίας, συμπεριλαμβανομένου του Βασιλιά Αλφρέδου του Ουέσσεξ, ο οποίος τους στοχοποιεί ως ειδωλολάτρες και φαίνεται να είναι ο μοναδικός κυβερνήτης της πολιτισμένης Αγγλίας. Κόντρα σε όλα θα πρέπει να παλέψουμε με τον Eivor για να παραμείνει προσιτή η…Valhalla, αντιμετωπίζοντας τους Hidden Ones που θα κάνουν τη ζωή μας δυσκολότερη.

To Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για τα Xbox Series X | S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia και τα Windows PC, αποκλειστικά μέσα από τα Epic Games Store και Ubisoft Store. Παράλληλα, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο και μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία UPLAY+.

0 σχολια