Τα γραφικά του No Man’s Sky αναβαθμίζονται στα PS5, Xbox Series X|S και PC

Αποκαλύφθηκαν οι next-gen αναβαθμίσεις
29 Οκτωβρίου 2020 08:52
Τα γραφικά του No Man’s Sky αναβαθμίζονται στα PS5, Xbox Series X|S και PC

Το No Man’s Sky έρχεται να προστεθεί στη λίστα των παιχνιδιών που θα αναβαθμιστούν χάρη στις κονσόλες νέας γενιάς. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης Hello Games συνεχίζει την εξαιρετική post-launch υποστήριξη του παιχνιδιού της, ανακοινώνοντας το Update 3.10: Next Generation. Το στούντιο προσκαλεί όλους τους παίκτες που θα κάνουν τη μετάβαση στα Xbox Series X | S και PlayStation 5 να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο άπειρο σύμπαν του No Man’s Sky. Η next-gen αναβάθμιση θα είναι εντελώς δωρεάν για όλους όσους έχουν ήδη το παιχνίδι, ενώ θα καταφθάσει δωρεάν και για τους PC παίκτες.

Μεταξύ άλλων, οι κόσμοι του No Man’s Sky θα γίνουν πολύ πιο πλούσιοι, το σύστημα του base building θα έχει επίσης τη δυνατότητα να υποστηρίξει μεγαλύτερα και πιο σύνθετα κατασκευάσματα, το multiplayer θα φιλοξενεί πλέον μέχρι και 32 παίκτες ταυτόχρονα, ενώ και ο τομέας των γραφικών θα εμπλουτιστεί σημαντικά με βελτιωμένα shadows, lighting, animations, volumetric effects, textures και draw distances. Φυσικά και τα loading times θα είναι πολύ πιο γρήγορα, με το στούντιο να αναφέρει πως σε περιπτώσεις ο χρόνος έχει μειωθεί έως και δέκα φορές.

Επιπροσθέτως, η PS5 έκδοση θα υποστηρίζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του DualSense χειριστηρίου και το 3D Audio. Όσοι θέλουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το PS VR, θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν μέσω της backwards compatibility λειτουργίας.

Σημειώνεται πως στην Xbox έκδοση τα saves θα μεταφερθούν αυτόματα, ενώ οι PS5 παίκτες θα πρέπει να τα κάνουν upload μέσα από τα settings της PS4 έκδοσης. Όλες οι πλατφόρμες θα έχουν cross-play, ενώ περνώντας στις αναλύσεις, τα PS5 και Xbox Series X θα τρέχουν σε 4K στα 60 FPS. Τέλος, οι κάτοχοι Xbox Series S θα μπορούν να διαλέξουν μεταξύ υψηλής native ανάλυσης ή 60FPS σε μικρότερη ανάλυση.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικότερες πληροφορίες και συγκριτικά στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, καθώς και στο βίντεο που ακολουθεί.