Τέλος για τα Uplay και Ubisoft Club – Συγχωνεύονται σε νέα υπηρεσία με cross-play

Σημαντικές αλλαγές έρχονται με το Ubisoft Connect
23 Οκτωβρίου 2020 08:28
Τέλος για τα Uplay και Ubisoft Club – Συγχωνεύονται σε νέα υπηρεσία με cross-play

Όπως ανακοίνωσε η Ubisoft μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, πολύ σύντομα τα Uplay και Ubisoft Club θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Συγκεκριμένα, οι δύο υπηρεσίες θα αντικατασταθούν από το Ubisoft Connect, το οποίο θα αποτελεί πλέον τον ένα και μοναδικό σταθμό για όλες τις υπηρεσίες, τις δραστηριότητες και τις κοινότητες της Ubisoft σε όλες τις πλατφόρμες. Όλα όσα έχετε χρησιμοποιήσει ή χρησιμοποιείτε ακόμη στα Uplay και Ubisoft Club θα ανανεωθούν, θα επεκταθούν και θα συγχωνευθούν στο Ubisoft Connect ξεκινώντας στις 29 Οκτωβρίου. Η ημερομηνία, μάλιστα, συμπίπτει και με την κυκλοφορία του Watch Dogs: Legion.

Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή που θα φέρει το Ubisoft Connect είναι τα cross-platform χαρακτηριστικά. Πλέον, ακολουθώντας το βήμα των EA και Activision, η Ubisoft έρχεται να προστεθεί στη λίστα των μεγάλων publishers που υιοθετούν cross-platform στοιχεία για όλα τους τα παιχνίδια. Πέρα από συνηθισμένα χαρακτηριστικά όπως το multiplayer μεταξύ παικτών από διαφορετικές κονσόλες, η Ubisoft θα προσφέρει και cross-platform progression σε παιχνίδια όπως τα Assassin’s Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising και Riders Republic.

Ναι, αυτό σημαίνει πως μπορείτε να ξεκινήσετε το Valhalla στο PlayStation σας και να συνεχίσετε το save σας, ακριβώς από το σημείο που μείνατε, στο Xbox σας ή το αντίστροφο.

Η γαλλική εταιρία σημειώνει επίσης πως το Ubisoft Connect θα ενσωματωθεί στα παιχνίδια της σε όλες τις πλατφόρμες, φέρνοντας κοινωνικά χαρακτηριστικά, ανταμοιβές εντός του παιχνιδιού, προκλήσεις και δραστηριότητες. Πέρα από αυτά τα χαρακτηριστικά που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υπήρχαν ήδη στα Uplay και Ubisoft Club, η νέα πλατφόρμα θα έχει και ειδική ροή ειδήσεων για να βλέπετε τα achievements και τις δραστηριότητες των φίλων σας, αλλά και νέα για τα παιχνίδια σας.

Για να το γιορτάσει, η Ubisoft θα ξεκλειδώσει περισσότερα από 1,000 Ubisoft Club rewards εντελώς δωρεάν στα παλιότερα παιχνίδια της.

Το Ubisoft Connect θα κυκλοφορήσει για Windows PC, Xbox One, PS4 και Nintendo Switch. Αντίστοιχα, Θα καταφθάσει στις 10 Νοεμβρίου στα Xbox Series X | S και στις 15 Νοεμβρίου στο PlayStation 5. Αργότερα μέσα στο έτος θα έρθει και στα Stadia, Nvidia GeForce Now και Amazon Luna.