Ο Hideo Kojima επιστρέφει και η ανάπτυξη του επόμενου παιχνιδιού του ξεκίνησε

Άγνωστο το τι ακριβώς ετοιμάζει ο Ιάπωνας
22 Οκτωβρίου 2020 18:49
Ο Hideo Kojima επιστρέφει και η ανάπτυξη του επόμενου παιχνιδιού του ξεκίνησε

Ο Hideo Kojima ξεκίνησε και επίσημα την ανάπτυξη του επόμενου project του. Αναλυτικότερα, η ομάδα του δημοφιλή Ιάπωνα δημιουργού, η Kojima Productions, επιβεβαίωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter πως η ανάπτυξη του νέου της παιχνιδιού έχει πλέον αρχίσει. Ως εκ τούτου, αναζητά τα καλύτερα ταλέντα της βιομηχανίας για να εργαστούν στο στούντιο που βρίσκεται στο Τόκιο.

Αυτή τη στιγμή, η Kojima Productions έχει πάνω από 20 ανοιχτές θέσεις εργασίας, αναζητώντας προγραμματιστές, καλλιτέχνες για περιβάλλοντα, χαρακτήρες, όπλα και μηχανισμούς. Υπάρχουν επίσης θέσεις για το κομμάτι του ήχου, για προγραμματιστές, μέχρι και για writers.

Προς το παρόν η φύση του project δεν έχει αποκαλυφθεί. Μπορούμε ωστόσο να εξάγουμε διάφορα συμπεράσματα από τα μέχρι τώρα στοιχεία. Το παιχνίδι μάλλον έχει περάσει το στάδιο του pre-production, εξού και η έναρξη των μαζικών προσλήψεων. Ρίχνοντας τώρα μια ματιά στις πρόσφατες δηλώσεις του Kojima, είναι πολύ πιθανό πως το παιχνίδι θα συγκαταλέγεται στο horror genre, με τον δημιουργό να δηλώνει ανοιχτά πως μετά το P.T. που τάραξε τα νερά και συζητιέται ακόμη και σήμερα, θα ήθελε να κάνει μια ακόμη -κανονική αυτή τη φορά- απόπειρα.