Τα expansions του Assassin's Creed Valhalla μάς πάνε Ιρλανδία και Παρίσι

Αποκαλύφθηκε το post-launch περιεχόμενο
21 Οκτωβρίου 2020 09:11
Τα expansions του Assassin's Creed Valhalla μάς πάνε Ιρλανδία και Παρίσι

Όπως έκανε πριν λίγες μέρες και για το Watch Dogs: Legion, η Ubisoft αποκάλυψε τώρα το post-launch περιεχόμενο που θα καταφθάσει στο Assassin's Creed Valhalla. Οι παίκτες μπορούν να περιμένουν άφθονο υλικό μετά την κυκλοφορία του τίτλου, το οποίο θα τους κρατήσει απασχολημένους για πολλούς μήνες.

Συγκεκριμένα, όσοι προμηθευτούν το Season Pass θα λάβουν δύο μεγάλα expansions με narratively driven gameplay και ένα αποκλειστικό quest. Μέσα από αυτά οι παίκτες θα ανακαλύψουν νέες περιοχές και ιστορίες. Όταν κυκλοφορήσουν, τα expansions θα είναι προσβάσιμα μέσα από τη δομή του βασικού παιχνιδιού και θα αφηγηθούν σημαντικές ιστορίες που θα προσθέσουν στον πλούσιο ανοιχτό κόσμο του Valhalla. Το πρώτο από αυτά θα εξερευνήσει ιστορίες της Ιρλανδικής μυθολογίας, ενώ το δεύτερο θα μας ταξιδέψει στο Παρίσι για την πιο φιλόδοξη μάχη στην ιστορία των Βίκινγκ.

Το  Season Pass περιλαμβάνεται στις Gold, Ultimate και Collector Editions του Assassin’s Creed Valhalla, ενώ μπορεί να αγοραστεί και ανεξάρτητα. Αναλυτικότερα, τα περιεχόμενα του είναι τα εξής:

  • The Legend of Beowulf quest
  • Expansion 1 - Wrath of the Druids (Άνοιξη 2021)
  • Expansion 2 - The Siege of Paris (Καλοκαίρι 2021)

Συγχρόνως, όλοι οι παίκτες, ανεξαρτήτως αν αγοράσουν το Season Pass ή όχι, θα μπορούν να απολαύσουν νέο δωρεάν περιεχόμενο μέσα από τα Seasons. Κάθε σεζόν θα διαρκεί τρεις μήνες, με την πρώτη να ξεκινά τον Δεκέμβριο του 2020.

Μέσα από τα seasons οι παίκτες μπορούν να περιμένουν ολοκαίνουργια in-game events και festivals, νέα settlement buildings, player skills και abilities, νέα weapons και gear, cosmetic items, υπηρεσίες και games modes. Τέλος, η Ubisoft ανακοίνωσε πως το Discovery Tour, το εκπαιδευτικό εργαλείο που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να εξερευνήσει τον κόσμο του παιχνιδιού σε ένα περιβάλλον χωρίς μάχες και αποστολές, θα επιστρέψει και για το Assassin's Creed Valhalla το 2021.

Παρακάτω θα βρείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.