Ο τρόμος παραμονεύει στο νέο trailer του The Dark Pictures: Little Hope

Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
16 Οκτωβρίου 2020 13:59
Ο τρόμος παραμονεύει στο νέο trailer του The Dark Pictures: Little Hope

Προετοιμάζοντας το έδαφος για το επόμενο κεφάλαιο της horror ανθολογίας που ακούει στο όνομα The Dark Pictures: Little Hope, οι Supermassive Games και Bandai Namco έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer, αποκαλύπτοντας στιγμιότυπα από τις φρίκες που θα βιώσουμε.

Όπως εξηγεί ο «The Curator», δηλαδή ο αφηγητής από το πρώτο κεφάλαιο Man of Medan, η ανθολογία επικεντρώνεται σε θέματα που έχουν να κάνουν με την απληστία, την ομορφιά και τον θάνατο. Όπως και πριν, οι παίκτες καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις που αργά ή γρήγορα θα έχουν συνέπειες ως προς την εξέλιξη του σεναρίου. Συγκεκριμένα, στο trailer φαίνονται αρκετές τέτοιες στιγμές, όπως για παράδειγμα να σώσουμε κάποιον ή όχι, να πάρουμε μέρος σε έναν διάλογο ή να μείνουμε σιωπηλοί και τέλος αν θα αντιμετωπίσουμε ευθέως έναν χαρακτήρα ή όχι.

Ένα χαρακτηριστικό που επιστρέφει είναι, όπως βλέπουμε, τα «Premonitions». Τα προαισθήματα, δηλαδή, που δείχνουν τι μπορεί να συμβεί ή να αποτραπεί στο μέλλον. Μια επιπλέον προσθήκη που αναφέρεται είναι τα μυστικά που υπάρχουν διάσπαρτα στο παιχνίδι, τα οποία μπορούμε μέσα από το μενού να ελέγξουμε αν έχουν εντοπίσει. Το παιχνίδι έρχεται επίσης με «behind the scenes» περιεχόμενο, ένα comic, καθώς κι ένα αποκλειστικό art book.   

Το The Dark Pictures: Little Hope αναμένεται στις 30 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και PC. Δείτε το trailer στον player που ακολουθεί.