Αποκαλύφθηκε το κεντρικό μενού του PS5 – Αναλυτική παρουσίαση

Η Sony μοιράζεται περισσότερες πληροφορίες
15 Οκτωβρίου 2020 16:40
Αποκαλύφθηκε το κεντρικό μενού του PS5 – Αναλυτική παρουσίαση

Μετά το αναλυτικό teardown βίντεο του PlayStation 5, η Sony εκπλήρωσε και την άλλη επιθυμία της gaming κοινότητας, παρουσιάζοντας επιτέλους το UI της κονσόλας. Συγκεκριμένα, η εταιρία δημοσίευσε ένα αναλυτικό βίντεο που ξεπερνά σε διάρκεια τα δέκα λεπτά και παρουσιάζει την εμπειρία χρήστη που μπορούν να περιμένουν όσοι αγοράσουν την κονσόλα το Νοέμβριο.

Αναλυτικότερα, βλέπουμε εν δράσει το νέο Control Center, το οποίο σας επιτρέπει όσο τρέχει κάποιο παιχνίδι να έχετε πρόσβαση σε διάφορες πολύ χρήσιμες λειτουργίες. Αξιοσημείωτο είναι πως το εν λόγω μενού περιλαμβάνει και in-game δραστηριότητες, επιτρέποντάς σας να μεταπηδήσετε άμεσα μεταξύ διαφορών levels, ενώ περιλαμβάνει μέχρι και εκτιμήσεις για το πόσο λεπτά σας απομένουν για να ολοκληρώσετε την κάθε πίστα.

Στη συνέχεια βλέπουμε και το κεντρικό μενού της κονσόλας, το οποίο θα αντικρίζουμε όταν ανοίγουμε την κονσόλα κανονικά και όχι από rest mode. Εκεί θα βρίσκεται όλη η βιβλιοθήκη των παιχνιδιών και των media εφαρμογών του κάθε χρήση, το PlayStation Store, το PlayStation Plus Collection και ότι άλλο μπορεί να χρειάζεται κάποιος.

Μπορείτε να δείτε την αναλυτική παρουσίαση του UI του PlayStation 5 μέσα από τον player που ακολουθεί, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες.