Ακούστε νέα δείγματα από τη μουσική του DOOM μετά το ‘διαζύγιο’ με τον Mick Gordon

Φρέσκο υλικό από τους νέους συνθέτες
15 Οκτωβρίου 2020 10:04
Ακούστε νέα δείγματα από τη μουσική του DOOM μετά το ‘διαζύγιο’ με τον Mick Gordon

Στις αρχές του 2020, οι δρόμοι του λατρεμένου συνθέτη Mick Gordon και της ιστορικής ομάδας ανάπτυξης id Software χώρισαν και μάλιστα όχι και με τον ομαλότερο τρόπο. Τώρα, νέο αίμα έχει αναλάβει την μουσική υπόκρουση της σειράς DOOM. Συγκεκριμένα, οι συνθέτες Andrew Hulshult και David Levy ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα επερχόμενα The Ancient Gods DLCs του DOOM Eternal.

Σίγουροι πολλοί παίκτες ανυπομονούσαν να δουν πως θα ανταπεξέλθει το ‘νέο αίμα’ σε σύγκριση με την πολυβραβευμένη δουλειά του Mick Gordon. Ακριβώς αυτή την απορία έρχεται να λύσει τώρα ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Twitter, μέσα από τον οποίο οι δύο συνθέτες δημοσίευσαν από ένα δείγμα της δουλειάς τους ο καθένας.

Ακούστε, λοιπόν, τη μουσική της μετά-Gordon εποχής του DOOM παρακάτω.

Το DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου και θα καταφθάσει φυσικά στα PS4, Xbox One και PC. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για standalone expansion.

Για την ιστορία, το DOOM Eternal είναι διαθέσιμο και στο Xbox Game Pass, ενώ αναμένεται να αναβαθμιστεί και για τις κονσόλες επόμενης γενιάς.