Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα Hyrule Warriors: Age of Calamity και Pikmin 3 Deluxe

Πραγματοποιήθηκε το “Nintendo Treehouse: Live”
08 Οκτωβρίου 2020 11:04
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα Hyrule Warriors: Age of Calamity και Pikmin 3 Deluxe

Πριν λίγες ώρες, η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα μερικές νέες πληροφορίες για τα επερχόμενα Hyrule Warriors: Age of Calamity και Pikmin 3 Deluxe, που θα καταφθάσουν στο Nintendo Switch. Όπως μας έχει συνηθίσει η ιαπωνική εταιρία τα τελευταία χρόνια, δημοσίευσε εκτενή gameplay πλάνα από τους εν λόγω τίτλους δείχνοντάς μας όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Συγκεκριμένα, είδαμε φρέσκα gameplay πλάνα και για τα δύο παιχνίδια, αφού στο νέο Hyrule Warriors που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Team Ninja, παρακολουθήσαμε τις Urbosa και Zelda εν δράσει, καθώς και τί νέο έρχεται με την deluxe έκδοση του Pikmin 3.

Στο Hyrule Warriors θα δούμε την ιστορία του Great Calamity που κατέστρεψε την Hyrule και όπως συνέβη με τον προηγούμενο τίτλο της σειράς, έτσι και εδώ, θα παίρνετε τον έλεγχο πολλών αγαπητών χαρακτήρων του franchise, με τον καθένα να έχει το δικό του στιλ μάχης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ιστορία του θα λαμβάνει χώρα εκατό χρόνια πριν το Breath of the Wild.

To Pikmin 3 Deluxe έρχεται αρκετά βελτιωμένο και θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε ολοκαίνουργιες side-story missions με τους Olimar & Louie, καθώς και multiplayer αποστολές με φίλους σας.

Το Hyrule Warriors: Age of Calamity θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου, ενώ το Pikmin 3 Deluxe θα ανένει στα ράφια των καταστημάτων στις 30 Οκτωβρίου. Δείτε τα εν λόγω βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.