Το Need for Speed Hot Pursuit Remastered είναι γεγονός και έρχεται τον επόμενο μήνα

Επιστρέφει ο λατρεμένος racing τίτλος
05 Οκτωβρίου 2020 20:28
Το Need for Speed Hot Pursuit Remastered είναι γεγονός και έρχεται τον επόμενο μήνα

Οι φήμες και εικασίες των τελευταίων μηνών επιβεβαιώθηκαν. Η Electronic Arts ανακοίνωσε και επίσημα το Need for Speed Hot Pursuit Remastered. Δέκα χρόνια μετά, ο λατρεμένος racing τίτλος της Criterion Games επιστρέφει, προσκαλώντας ξανά τους παίκτες στους ανοιχτούς ανεμώδης δρόμους του Seacrest County.

Φυσικά, ο τεχνικός τομέας έχει αναβαθμιστεί, για να ανταποκρίνεται στα σημερινά στάνταρ. Η Nintendo Switch έκδοση τρέχει σε 1080p/30 FPS στο docked mode και 720p/30 FPS στο portable mode. Συγχρόνως, διαθέτει μοντέλα υψηλότερης ανάλυσης, περισσότερα αντικείμενα και props, μεγαλύτερο draw distance, υψηλότερης ανάλυσης σκιές και βελτιωμένα βίντεο.

Η PC έκδοση υποστηρίζει 4K/60 FPS, ενώ οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν μεταξύ 4K/30 FPS ή 1080p/60 FPS στα PlayStation 4 Pro και Xbox One X. Οι βασικές PlayStation 4 και Xbox One κονσόλες θα τρέχουν το παιχνίδι σε 1080p/30 FPS. Μαζί με όλες τις βελτιώσεις της Nintnedo Switch έκδοσης, οι παίκτες στα PlayStation 4, Xbox One και PC θα έχουν επίσης βελτιωμένης ευκρίνειας UI, αντανακλάσεις υψηλότερης ανάλυσης, βελτιωμένα textures, περισσότερα particles και βελτιωμένο AA/SSAO.

Φυσικά, το Autolog σύστημα που ξεχώρισε στο αρχικό παιχνίδι δε θα μπορούσε να απουσιάζει και μάλιστα η EA έχει προσθέσει και cross-platform multiplayer. Περνώντας στο περιεχόμενο, η remastered έκδοση θα διαθέτει όλα τα DLCs που είχαν κυκλοφορήσει για το αρχικό παιχνίδι, ενώ η εταιρία έχει προσθέσει και νέα achievements, νέα χρώματα για τα αυτοκίνητα, έχει βελτιώσει το photo mode και έχει επιμεληθεί μια μεγάλη λίστα από quality of life updates.

Τέλος, η EA ανακοίνωσε και τη λίστα αυτοκίνητών, η οποία φυσικά περιλαμβάνει και όλα τα DLC αυτοκίνητα που είχαν κυκλοφορήσει. Μεταξύ άλλων θα μπορείτε να οδηγήσετε αστυνομικά οχήματα όπως ένα τροποποιημένο Lamborghini Reventon ή να αποφύγετε το νόμο με supercars, όπως το Pagani Zonda Cinque. Θα βρείτε ολόκληρη την αναλυτική λίστα πατώντας εδώ.

Το Need for Speed Hot Pursuit Remastered αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου για τα PS4, Xbox One και PC, ενώ θα καταφθάσει και στο Nintendo Switch στις 13 Νοεμβρίου.