Το Cross-Play έρχεται στο Apex Legends μαζί με το Aftermarket Collection Event

Ανοίγουν οι ορίζοντες του battle royale τίτλου
03 Οκτωβρίου 2020 08:37
Το Cross-Play έρχεται στο Apex Legends μαζί με το Aftermarket Collection Event

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Apex Legends, η Respawn Entertainment ανακοίνωσε πως ένα άκρως αναμενόμενο χαρακτηριστικό θα φτάσει επιτέλους στο παιχνίδι. Ο λόγος γίνεται για το cross-play, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στις 6 Οκτωβρίου σε beta μορφή. Έτσι, λοιπόν, πλέον θα μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας ανεξαρτήτως αν έχουν PS4, Xbox One ή PC.

Αξίζει να σημειωθεί πως το cross-play θα είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, αλλά φυσικά μπορεί να απενεργοποιηθεί. Ωστόσο, οι παίκτες στις κονσόλες δεν έχουν κάποιο λόγο να φοβούνται, αφού μόνο σε περίπτωση που έχουν κάποιον παίκτη από το PC στο party τους θα παίξουν ενάντια σε άλλους PC παίκτες. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι παίκτες στις κονσόλες θα παίζουν μόνο μεταξύ τους και οι PC παίκτες μόνο με άλλους PC παίκτες, για λόγους που το στούντιο χαρακτήρισε “προφανείς”.

Για την ώρα το παιχνίδι δεν περιλαμβάνει και cross-progression, οπότε η πρόοδός σας θα παραμείνει κλειδωμένη σε μια πλατφόρμα. Η ομάδα υποσχέθηκε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό, όταν το Apex Legends κυκλοφορήσει στο Steam αργότερα φέτος.

Συγχρόνως, η Respawn ανακοίνωσε και το νεότερο Collection Event, το Aftermarket, το οποίο θα φέρει στο παιχνίδι άφθονο νέο περιεχόμενο, όπως το Limited Time Mode Flashpoint, νέα κοσμητικά αντικείμενα και περισσότερες δωρεάν ανταμοιβές για τους παίκτες. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες γι’ αυτό πατώντας εδώ.