Το Brutal Legend φέρνει τις “μεταλλιές” του στο Xbox Game Pass

Μαζί με άλλες νέες προσθήκες
29 Σεπτεμβρίου 2020 18:59
Το Brutal Legend φέρνει τις “μεταλλιές” του στο Xbox Game Pass

Ο ‘Metal μήνας’ του Xbox Game Pass φαίνεται πως σχεδόν έφτασε, αφού η υπηρεσία ετοιμάζεται να υποδεχθεί την 1η Οκτωβρίου το DOOM Eternal της Bethesda και στις 8 Οκτωβρίου το Brütal Legend, το cult classic της Double Fine με τον Jack Black.

Παράλληλα, μέσα στον επόμενο μήνα οι παίκτες στο PC θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το Drake Hollow, ενώ για όλες τις πλατφόρμες θα γίνουν διαθέσιμα τα Forza Motorsport 7 και Ikenfell. Ακολουθεί το σχετικό εικαστικό που συνόδευσε την ανακοίνωση της Microsoft.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Xbox Game Pass είναι πρακτικά ένα Netflix για βιντεοπαιχνίδια, προσφέροντας απεριόριστη πρόσβαση σε έναν κατάλογο από εκατοντάδες τίτλους και άλλα οφέλη. Το Xbox Game Pass κοστίζει 9,99 € για την κονσόλα ή το PC σας. Συγχρόνως υπάρχει και η επιλογή του Game Pass Ultimate, το οποίο περιλαμβάνει και τις δύο συνδρομές (PC και κονσόλες), το Xbox Live Gold, ενώ σε λίγο καιρό θα προστεθεί και το EA Play στην ίδια συνδρομή. Το κόστος του Xbox Game Pass Ultimate ανέρχεται σε 12,99 € το μήνα.