Streamer είναι live στο Twitch από τον Αύγουστο - Έσπασε ρεκόρ με 1000 ώρες στον αέρα

Ο GPHustla παίζει, τρώει, κοιμάται και πηγαίνει για ψώνια
29 Σεπτεμβρίου 2020 10:01
Streamer είναι live στο Twitch από τον Αύγουστο - Έσπασε ρεκόρ με 1000 ώρες στον αέρα

Έχουμε ακούσει πολλές φορές για παράξενα ρεκόρ που έχουν "σπάσει" διάφοροι άνθρωποι παγκοσμίως. Ένας από αυτούς είναι και ο GPHustla. Ένας streamer στο Twitch, ο οποίος βρίσκεται στον “αέρα” από τον Αύγουστο και έχει σπάσει το ρεκόρ των 1000 ωρών. 

‘Οπως μάθαμε από το Dexerto, o GPhustla μπορεί να είναι live από τον Αύγουστο και να έχει σπάσει ρεκόρ, αλλά παρόλα αυτά θα συνεχίσει να βρίσκεται ζωντανά για αρκετό καιρό ακόμη. Όταν ξεκίνησε το συγκεκριμένο live, είχε σκοπό να κάνει απλά έναν 24ωρο μαραθώνιο, αλλά τελικά δε σταμάτησε ποτέ. Τρώει, πηγαίνει στο μπάνιο, κοιμάται ενώ βρίσκεται live, ενώ παράλληλα παίζει και διάφορα παιχνίδια.

Σε μια δήλωσή του είπε:

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος κάθε μέρα. Δε θέλω να σταματήσω. Θέλω να ζήσω στο Twitch τώρα και να είμαι ο streamer που βρίσκεται ζωντανά στο Twitch συνέχεια. Μπορείτε, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, να περάσετε μια βόλτα από το κανάλι μου και να είμαι live. 

Τέλος, αφήνει την κάμερα ανοιχτή όσο εκείνος βγαίνει έξω βόλτες ή πηγαίνει σε καταστήματα για να αγοράσει είδη πρώτης ανάγκης και έχει σκοπό να γίνει ο πρώτος streamer του Twitch που κάνει κάτι τέτοιο.