Το νέο update του Animal Crossing: New Horizons γιορτάζει το Halloween

Με πολλές κολοκύθες και κοστούμια
27 Σεπτεμβρίου 2020 13:46
Το νέο update του Animal Crossing: New Horizons γιορτάζει το Halloween

Πιστό στο πνεύμα της εποχής, το νέο update του Animal Crossing: New Horizons θα γιορτάσει το Halloween με αρκετές εκπλήξεις, κοστούμια και κολοκύθες για να διακοσμήσετε τα νησιά σας, τους χαρακτήρες σας και φυσικά να τρομάξετε τους γείτονές σας.

Το νέο update θα φέρει τόνους νέου περιεχομένου. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν τις δικές τους κολοκύθες και να κάνουν τις απαραίτητες, όπως προστάζει το Αμερικανικό έθιμο, διακοσμήσεις. Επιπλέον, καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα θα μπορείτε να επισκεφθείτε τις Able Sisters, για να αγοράσετε κοστούμια, μπογιές και φακούς επαφής, ώστε να κάνετε την εμφάνισή σας ακόμη πιο τρομακτική. Επίσης, ανήμερα του Halloween στις 5:00 π.μ. τοπικής ώρας, οι κάτοικοι του νησιού σας θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν στην πλατεία ντυμένοι με τα κοστούμια τους τον Jack,  (γνωστό και ως «Czar of Halloween»), ο οποίος θα σας ανταμείψει προσφέροντάς γλυκίσματα με in-game αντικείμενα.

Εκτός του εορταστικού θέματος, το update θα φέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να επισκεφτούν ξανά προηγούμενα όνειρα, ενώ το NookLink app θα αναβαθμιστεί, επιτρέποντάς την δυνατότητα χρήσης της συσκευής σας για να εκτελέσετε διάφορες αντιδράσεις.

Το νέο update του Animal Crossing: New Horizons θα γίνει διαθέσιμο στις 30 Σεπτεμβρίου.