Η ομάδα του Life is Strange δουλεύει ήδη πάνω στο νέο της IP

Και δεν είναι το επόμενο Life is Strange
27 Σεπτεμβρίου 2020 13:52
Η ομάδα του Life is Strange δουλεύει ήδη πάνω στο νέο της IP

Όπως αποκάλυψε, η Γαλλική Dontnod Entertainment ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο IP στο νέο της τμήμα στο Montreal του Καναδά. Όπως αναφέρει, αυτό δεν θα αφορά το επόμενο κεφάλαιο του Life is Strange, αλλά ένα διαφορετικό τίτλο, τον οποίο ακόμα δεν αποκαλύπτει. Στο τιμόνι της ανάπτυξης -η οποία είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο- θα βρίσκεται ο executive producer της σειράς, Luc Baghadoust, ο συνδημιουργός Michel Koch, καθώς και άλλα μέλη της ομάδας που έχουν ήδη μεταφερθεί και εργάζονται στα νέα γραφεία.

Με τη δημιουργία μιας νέας ομάδας σε μια άλλη ήπειρο, γράφουμε μια εντελώς νέα σελίδα στην ιστορία της Dontnod. Είναι επίσης μια νέα αρχή για νέους χαρακτήρες και πρωτότυπες ιδέες που στόχο έχουν να αγγίξουν και να εμπνεύσουν τους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Κάθε ένα από τα project μας, μάς δίδαξε περισσότερα για τις δημιουργικές μας δυνάμεις και φυσικά αδυναμίες. Στο τέλος της ημέρας όμως, η κοινότητά μας είναι εκείνη που αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο την τέχνη που δημιουργούμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά και να προσφέρουμε στους fans μας νέες διαδραστικές εμπειρίες, πιο περιεκτικές, επιβλητικές και γεμάτες ενσυναίσθηση.

Μιλώντας, επίσης, για το μέλλον της σειράς Life is Strange δήλωσαν:

Είμαστε ευγνώμονες που είχαμε την ευκαιρία να φέρουμε στη ζωή τα Life is Strange. Ήταν ιστορίες βγαλμένες μέσα απ’ την καρδιά μας και πραγματικά χαιρόμαστε βαθύτατα που δημιούργησαν σε όλο τον κόσμο μια τόσο αγαπητή κοινότητα. Δεν σημαίνει βέβαια ότι στο μέλλον θα σταματήσουμε να δουλεύουμε πάνω στο franchise του Life is Strange. Αυτή, όμως, τη στιγμή έχουμε νέες ιδέες, για τις οποίες είμαστε ενθουσιασμένοι και θέλουμε όσο μπορούμε να τις εξερευνήσουμε. Ελπίζουμε η κοινότητα να τις αγαπήσει το ίδιο.

Περισσότερα για το νέο IP της Dontnod θα μάθουμε εν καιρώ. Για ό,τι νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.