Το Football Manager 2021 είναι γεγονός και επιστρέφει στο Xbox μετά από μια δεκαετία 

Τι συμβαίνει με την έκδοση του PlayStation;

Το Football Manager 2021 είναι γεγονός και επιστρέφει στο Xbox μετά από μια δεκαετία

Οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς σίγουρα θα χαρούν στο άκουσμα της είδησης πως η σειρά Football Manager δε θα παραλείψει το 2020. Συγκεκριμένα, η SEGA ανακοίνωσε και επίσημα το Football Manager 2021.

Το φετινό κεφάλαιο υπόσχεται πως θα προσφέρει νέες, δυναμικές και πιστές στην πραγματική ζωή management εμπειρίες, με μια ανανεωμένη έμφαση στον παίκτη. Πλέον θα έχετε στην κατοχή σας περισσότερα εργαλεία από ποτέ για να αναπτύξετε τις ικανότητές σας ως manager και να γνωρίσετε επιτυχία με την ομάδα σας.

Συγχρόνως, το στούντιο ανακοίνωσε πως μετά από μια δεκαετία, η σειρά θα επιστρέψει στο Xbox. To Football Manager 2021 Xbox Edition θα βασίζεται στην Touch έκδοση και θα είναι μια ειδική Manager εμπειρία σχεδιασμένη για το χειριστήριο. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τόσο για τα Xbox Series X και S όσο και για τα Xbox One και Windows 10, υποστηρίζοντας Xbox Play Anywhere και Smart Delivery.

Το Football Manager 2021 θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου, για Steam και Epic Games Store. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το Football Manager Touch του Nintendo Switch το Δεκέμβριο, καθώς και τα Football Manager Mobile και Football Manager 2021 Xbox Edition που δεν έχουν ακόμη ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Δυστυχώς οι κάτοχοι PlayStation κονσολών δε θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον τίτλο, με την ομάδα ανάπτυξης να κάνει δημόσια παράπονα πως η Sony δεν της παραχώρησε development kits.

2 comment(s)

End of content

No more pages to load