Η Naughty Dog αλλάζει το όνομα του ετήσιου The Last of Us εορτασμού

Εξαιτίας της πανδημίας
23 Σεπτεμβρίου 2020 21:05
Η Naughty Dog αλλάζει το όνομα του ετήσιου The Last of Us εορτασμού

Τα προηγούμενα χρόνια η 26η Σεπτεμβρίου ήταν μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για το lore και γενικά για το σύμπαν του The Last of Us franchise, καθώς οι fans συγκεντρώνονταν σαν την αντίστοιχη N7 Day του Mass Effect για να γιορτάσουν με διάφορες εκπλήξεις, συνεντεύξεις και σκέψεις fans και δημιουργών, σχετικά με τη σειρά. Η συγκεκριμένη ημερομηνία, βέβαια, δεν είναι διόλου τυχαία, αφού εντός του παιχνιδιού είναι η μέρα που ξέσπασε η πανδημία, σηματοδοτώντας τα γεγονότα που ακολούθησαν.

Η Naughty Dog έκρινε τώρα εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία στον πραγματικό κόσμο, να αλλάξει τον τίτλο του event από «Outbreak Day» σε «The Last of Us Day», λέγοντας πως δεν είναι σωστό.

Τα τελευταία χρόνια η 26η Σεπτεμβρίου ήταν μια ευκαιρία να αναγνωρίσουμε και να γιορτάσουμε το τρομερό πάθος της κοινότητας. Ωστόσο, σκεπτόμενοι τα γεγονότα του διαδραματίστηκαν το τελευταίο έτος και τις προκλήσεις που συνεχίζουμε όλοι να βιώνουμε αντιμέτωποι με τον COVID-19, δεν νιώθαμε σωστό να χρησιμοποιήσουμε τον τίτλο «Outbreak Day». Μπορεί ο συγκεκριμένος τίτλος και ημερομηνία να ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, όμως η 26η Σεπτεμβρίου σημαίνει αρκετά πράγματα πέρα από το lore. Έχουν να κάνουν με την εκτίμησή μας απέναντι στους fans.  Γι’ αυτό, από δω και στο εξής προχωράμε μπροστά. Η 26η Σεπτεμβρίου θα είναι γνωστή ως «The Last of Us Day». Πρόκειται για μια ονομασία που προέκυψε έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί στον κόσμο και που επίσης λειτουργεί ως το καλωσόρισμα εκατομμυρίων νέων παικτών από την κυκλοφορία του The Last of Us 2. Έχουμε σχεδιάσει αρκετές εκπλήξεις, τις οποίες ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας σε λίγες μέρες.  

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο φετινός εορτασμός θα επικεντρωθεί γύρω από το The Last of Us 2 που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο. Για ό,τι νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.