Αυτές είναι οι PC απαιτήσεις συστήματος του Watch Dogs: Legion

Με τον τίτλο να φαίνεται κάπως απαιτητικός
16 Σεπτεμβρίου 2020 12:01
Αυτές είναι οι PC απαιτήσεις συστήματος του Watch Dogs: Legion

Οι PC gamers που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στο φουτουριστικό Λονδίνο του Watch Dogs: Legion και να κάνουν τα πάντα ‘hack’, γνωρίζουν πλέον τις απαιτήσεις που πρέπει να πληροί ο ηλεκτρονικός τους υπολογιστής. Συγκεκριμένα, η Ubisoft αποκάλυψε τα PC specs του τίτλου, κάνοντας γνωστό πως θα υποστηρίζει multi-monitor διατάξεις και ultrawide οθόνες, θα έχει uncapped framerate, πολλαπλές επιλογές παραμετροποίησης, ειδικό benchmark και υποστήριξη για τις RTX και DLSS 2.0 τεχνολογίες της Nvidia.

Ο τίτλος φαίνεται, βέβαια, να είναι κάπως απαιτητικός, αλλά μπορείτε να δείτε και να κρίνετε και μόνοι σας. Ακολουθεί, λοιπόν, ο αναλυτικός πίνακας με τις ελάχιστες και τις προτεινόμενες απαιτήσεις, καθώς και ένα βίντεο που εστιάζει στα ειδικά PC χαρακτηριστικά που ενσωματώνει ο τίτλος.

Το Watch Dogs: Legion αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PC, Xbox One και PS4 στις 29 Οκτωβρίου, ενώ θα έρθει και στα Xbox Series X | S στις 10 Νοεμβρίου. Μελλοντικά θα καταφθάσει και στο PlayStation 5, όταν η κονσόλα κυκλοφορήσει.