Η Tawna επιστρέφει ανανεωμένη στο Crash Bandicoot 4: It's About Time (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του
09 Σεπτεμβρίου 2020 08:20
Η Tawna επιστρέφει ανανεωμένη στο Crash Bandicoot 4: It's About Time (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει μείνει ένας μήνας περίπου μέχρι να κυκλοφορήσει η ολοκαίνουργια περιπέτεια του Crash, η οποία ακούει στο όνομα “Crash Bandicoot 4: It's About Time” και ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τον τίτλο της Toys For Bob. Συγκεκριμένα, μέσα από το κανάλι του PlayStation, η ομάδα ανάπτυξης αποκάλυψε νέα gameplay πλάνα που αγγίζουν τα 14 λεπτά και παρουσιάζουν την Tawna.

Σε αυτό, βλέπουμε την επιστροφή της στο franchise, αφού εκτός του ολοκληρωτικού re-design έρχεται με νέες κινήσεις και ένα μοναδικό “spin”. Όλο το campaign του παιχνιδιού θα μπορεί να ολοκληρωθεί τόσο με τον Crash όσο και με την Coco, η οποία μάλιστα θα έχει σημαντικότερο ρόλο και στην ιστορία, ενώ παράλληλα εκτός της Tawna θα κληθείτε να παίξετε και με άλλους χαρακτήρες όπως είναι οι Doctor Neo Cortex και Dingodile.

Τέλος, στις 16 Σεπτεμβρίου θα μπορείτε να δοκιμάσετε το παιχνίδι μέσα από ένα ειδικό demo αν το έχετε κάνει προ-παραγγελία.

Το Crash Bandicoot 4: It's About Time αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου για το PlayStation 4 και το Xbox One. Δείτε το νέο gameplay βίντεο παρακάτω.